profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nedēļas nogalē notiks 'LMT Autosporta Akadēmijas Skolu kartinga kausa' 5.posms

Go4speed 21.08.2019 - 15:00 Nedēļas nogalē notiks 'LMT Autosporta Akadēmijas Skolu kartinga kausa' 5.posms
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. augustā, sporta kompleksā "333" Ropažu novadā norisināsies priekšpēdējais jeb piektais “LMT Autosporta Akadēmijas (LMT AA) Skolu kartinga kausa” un “LMT Elektrokartingu čempionāta” sezonas posms. Tuvojoties finālam, pieaug spriedze un saasinās cīņa par līderpozīcijām 15 Latvijas mācību iestāžu un jauniešu jaunrades centru komandu vidū.

Noslēdzoties ceturtajam posmam Smiltenē, Tepera trasē, Tautas klasē junioriem pirmajā vietā ierindojās Mārtiņš Soste (Siguldas Motodarbnīca), bet otrajā vietā atgriezās Edgars Pavārs (Saldus BJC). Trešo vietu ieguva Artūrs Daņiļevskis (Rīgas 41. vidusskola), kurš Madonas kartinga trasē pārspēja Edgaru Pavāru. Izmaiņas notikušas arī “LMT Elektrokartingu čempionāta” līderpozīcijās – ceturtajā posmā pirmo vietu izcīnīja Raitis Plukšs (Smiltenes tehnikums), kurš iepriekšējos posmos Kandavā un Madonā ieņēma trešo vietu. Līderpozīcijā ir atgriezies Raivis Veikšāns no Aizkraukles profesionālās vidusskolas, kurš Smiltenes posmu noslēdza ar otro vietu, bet trešo vietu ieņēma Arnis Dreimanis (Liepājas Valsts tehnikums).


Publicitātes foto

“Čempionāta pēdējo posmu rezultāti pārliecinoši rāda, ka dodamies īstajā virzienā. Fiziskā un mentālā sagatavotība, stratēģija, taktika, koncentrēšanās procesam un trases analīze ir kopums, kas palīdz kļūt par izcilu autosportistu. Tas ir LMT AA audzēkņu un mentoru mērķis visas sezonas garumā. Tuvojoties finišam, komandas turpina aktīvi strādāt, lai sevi pierādītu un uzlabotu rezultātus. Par to, kuri braucēji finālā dalīs uzvaras pjedestālu, šobrīd varam tikai minēt, un tas padara sacensības vēl aizraujošākas gan braucējiem, gan viņu līdzjutējiem,” stāsta Mārtiņš Aleksandrovičs, LMT AA kartingu projektu vadītājs.

“LMT AA Skolu kartinga kausa” sezonas noslēgums un izšķirošās cīņas par čempiona titulu notiks 6. un 7. septembrī Jelgavā.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Antonišķis
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png