profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gasparovičs avarē un uzmet kūleni pasaules kartinga finālā

Go4speed 30.11.2018 - 13:33   Gasparovičs avarē un uzmet kūleni pasaules kartinga finālā
Ēriks Gasparovičs

No 28. novembra līdz 1. decembrim Brazīlijā norisinās Rotax Max Challenge Grand Finals sacensībās, uz kurām tiesības piedalīties izcīnījuši desmit latviešu kartinga braucēji. MICRO MAX klase - Aleksander Skjelten; MINI MAX klase - Tomass Štolcermanis, Patriks Noels Ločmelis, Kārlis Grava; DD2 klase - Mārtiņš Steinerts, Matvejs Makušins; DD2M klase - Ilja Aļoškins, Ēriks Gasparovičš, Raivis Kirilovs, Gatis Vītols.

Diemžēl sacensībās avarējis Ēriks Gasparovičs. Kā ziņo sportists, tad trešajā hītā notika ļoti neveiksmīga avārija, kā rezultātā sekoja kūlenis.

''Brazīlijā hīti beigušies, bet šodien priekšā pusfināli. Paldies visiem līdzjutējiem. Visa nedēļa bija grūta. Cīnījos ar sevi un trasi. Kad biju atradis ātrumu, trešajā hītā sanāca ļoti neveiksmīga avārija, pēc kuras sekoja kūlenis. Pēc tam daudz māsiņu un dakteru, ledus un potes, bet izskatās, ka būs labi. Nelieli remonti kartingam un man, un mēģināšu šodien pabraukt. Reāla cīņa izpaliek, tāpēc atliek mēģināt vēlreiz izbaudīt trasi un sacensību. Paldies visiem. Turam īkšķus par Tomasu, jo viņš var. Nedaudz veiksmes un atbalstu, un mums var būt Pasaules čempions,” tā savā Facebook raksta Ēriks Gasparovičs.
Sacensībām būs iespējams sekot līdzi arī tiešsaistē ŠEIT. Laika grafiks – ŠEIT.

Novēlam Latvijas komandai veiksmi un izturību.
Komentāri
nataliedalton 07.03.2022 19:31
Hey guys, thank you for submitting your post. I think this web visit a lot of students so I want to recommend a website for you where you can buy ib extended essay https://qualityessay.com/ib-extended-essay-writing-service.html from QualityEssay.com and I am sure their writers help students find good essay topics, research papers, coursework, etc.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png