profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pie Arēnas Rīga darbu sāk īres kartinga trase

Go4speed 17.07.2013 - 12:42 Pie Arēnas Rīga darbu sāk īres kartinga trase
Publicitātes foto

Šonedēļ Rīgas centrā - stāvlaukumā pie Arēnas Rīga Skanstes ielā, darbu jau otro sezonu sāk īres kartinga trase. Kartinga trasi var izmantot jebkurš interesents. Tā ir izveidota Arēnas Rīga "B" stāvlaukumā starp Grostonas un Jāņa Dikmaņa ielām. "Energy kartodroms" darbosies līdz 30.septembrim, izņemot tās dienas, kad Arēnā Rīga notiek sporta, kultūras vai izklaides pasākumi.


Publicitātes foto  

"Trases izveide Rīgas centrā ir visai unikāla iecere un pagājušais gads pierādīja, ka, esot tik tuvu pilsētas sirdij, ir iespēja papildināt iedzīvotāju un pilsētas tūristu  aktīvo izklaižu klāstu ar kaut ko savādāku, daudziem tā vispār ir pirmā saskarsme ar demokrātisko, pieejamo un iesācējiem pielāgoto autosporta paveidu - īres kartingu", tā portālam pastāstīja trases pārstāvis Uldis Galdiņš.    

Trases galvenais sadarbības partneris ir Jelgavas sporta komplekss "Rullītis", kurā šogad ar lielu jaudu ir atjaunots īres kartings, turklāt, abām trasēm sadarbojoties, vienlaikus uz starta ir iespējams izlikt pat līdz 20 kartingiem - tik daudz nav nekur citviet Baltijā.   


Publicitātes foto  

"Šada sadarbība īpaši interesanta ir šī tautas autosporta veida entuziastiem, jo vienlaikus trasē atrasties līdz pat 20 braucējiem ir īpaša pieredze, to novērtē arī uzņēmumi, kuriem paveras jaunas iespējas pasākumu rīkošanā. Tiesa gan tik liels braucēju skaits trasē iespējams tikai lielajās kartinga trasēs, piemēram, Jelgavā. Pie Arēnas Rīga vienlaikus varēs braukt ne vairāk kā desmit kartingi", turpina Galdiņš.    

Kartinga trases teritorija ir apmēram 6000 kvadrātmetri, trases garums apmēram 340 metri un tajā ir septiņi pagriezieni.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png