profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Perezs Ungārijas GP treniņā uzmet kūleni, Hamiltons nepārspējams (VIDEO)

Go4speed 24.07.2015 - 20:07 Perezs Ungārijas GP treniņā uzmet kūleni, Hamiltons nepārspējams (VIDEO)
Foto Action Press/REX Shutterstock

Nedēļas nogalē Ungārijā, Budapeštā norisināsies kārtējais F-1 čempionāta posms, kur piektdien tika aizvadīti pirmie treniņi, kuros nepārspējams bija kopvērtējuma līderis Luiss Hamiltons. Kaut kas pavisam neierasts F-1 sacīkstēm bija vērojams pirmajā treniņā, jo “Force India” braucējs Seržio Perezs uzmeta kūleni, pēc kā treniņš tika pārtraukts.

Lai gan informācija oficiāli vēl nav apstiprināta, eksperti pēc video ierakstā redzamā noteica, ka pie vainas bija formulas aizmugurē, labajā pusē esošā balstiekārta, kura salūzusi vienā no trases līkumiem. Uzreiz pēc defekta rašanās, Seržio nespēja novaldīt savu formulu, spēcīgi ietriecās trases barjerā un neveiksmīgi izslīdēja atpakaļ uz trases, formulai uzmetot iespaidīgu kūleni. Pēc šī negadījuma Perezs ticis sveikā bez traumām, taču formula ir pamatīgi bojājumi.

''Tas bija ļoti slikts negadījums, patiešām neveiksmīgi. Uz trases uzslīdēju nepareizā lenķī, kā rezultātā formula uzmeta kūleni, taču viss ir kārtībā. Tas bija diezgan dīvains negadījums, jo man likās, ka viss tiek kontrolēts, taču laikam trases apmale bija ļoti netīra un tāpēc es ieskrēju sienā, taču mums vēl ir jāveic sīkāka izmeklēšana,” par nepatīkamo negadījumu izteicās pats Seržio Perezs.


Foto Action Press/REX Shutterstock

Abos no treniņiem ātrākais bija Luiss Hamiltons, aiz sevis vispirms otrajā pozīcijā, vēlāk ceturtajā atstājot komandas biedru Niko Rosbergu. Niko paudis neapmierinātību ar treniņiem un izteicās, ka tos var aizvadīt daudz labāk un mēģinās atrast problēmu līdz rītdienas kvalifikācijas braucieniem: ''Šodiena nebija perfekta, es nevarēju atrast formulas balansu. Tai visu laiku izslīdēja vai nu priekša, vai aizmugure, ko ir diezgan sarežģīti izskaidrot, taču visu treniņu laiko ar to cīnījos. Ar to es patiesi neesmu apmierināts un pie tā strādāšu līdz rītdienai, kad būs kvalifikācijas treniņi, tāpēc man ir pietiekoši daudz laika, lai ar visu tiktu galā.”

Otrajos treniņu braucienos labus rezultātus uzrādīja “Red Bull” komandas braucēji Daņila Kvats un Daniels Rikiardo, iegūstot otro un trešo labāko laiku, līdz ar to izšķirot “Mercedes” komandas biedrus. Cieši viņiem seko “Ferrari” komanda, kurā labākos laikus uzrādīja Kimi Raikonens.

Ungārijas GP kvalifikācija norisināsies rītdien, plkst. 15:00 pēc Latvijas laika.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png