profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Par piedzīvoto avāriju Alonso no apdrošinātājiem saņems 1,8 miljonus eiro

Go4speed 22.03.2015 - 18:57 Par piedzīvoto avāriju Alonso no apdrošinātājiem saņems 1,8 miljonus eiro
Fernando Alonso. Foto: Fernando Alonso Official

No 27. - 29.martam notiks Malaizijas F1 posms, kurā plāno startēt arī pirmo posmu izlaidušais Fernando Alonso. Taču, lai tiešām varētu startēt Malaizijā, spāņu pilotam vēl ir jāapmeklē FIA noteiktie ārsti. Ja atbilde no ārstiem būs pozitīva, tad McLaren pilots Alonso varēs doties uz nākamo posmu, kur pirms pašām sacīkstēm būs jāapmeklē vēl daži mediķi.

''Alonso ir pilnīgi vesels, tāpēc šīs FIA noteiktās pārbaudes ir tikai formulitātes,'' saka sportista menedžeris.

Tikmēr itāļu laikraksts La Gazzetta dello Sport nācis klajā ar paziņojumu, ka Alonso, kurš testos piedzīvoja smagu avāriju, par nestartēšanu Austrālijā kompensācijā no apdrošinātājiem saņems 1,8 miljonus eiro. Lai šo summu saņemtu, Alonso un McLaren bija jāseko ārstu ieteikumiem, kas ieteica izlaist pirmo posmu.


Alonso formula pēc avārijas.

''Braucēju kontraktos ir punkts, kurš prasa, lai pilots katrā posmā būtu atbilstošā fiziskajā formā,'' laikrakstā raksta Luidži Perna. Autors piebilda, ka Austrālijas F1 posma izlaišanas gadījumā Alonso no apdrošinātājiem saņems to naudas summu, kas ierakstīta viņa līgumā ar komandu. Ņemot vērā, ka Alonso šogad alga esot apmēram 34 miljoni eiro, tad par nestartēšanu Austrālijā apdrošinātāji būs spiesti izmaksāt 1,8 miljonus eiro.

Tikmēr apdrošinātāji ziņo, ka tie izmaksās prasīto naudu, ja tiks pierādīts, ka avārijas rezultātā nav vainīga komanda. Šobrīd joprojām par galveno avārijas iemeslu tiek uzskatītas stiprās vēja brāzmas. Tāpat komanda noraidīja iepriekš izskanējušās baumas, ka Alonso pirms avārijas saņēmis 600 vatu strāvas triecienu, pēc kā viņš uz mirkli piedzīvoja koncentrēšanās zudumu, kam sekoja smagā avārija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png