profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fetels: To, kas notika šodien, nekad neaizmirsīšu (VIDEO)

Go4speed 01.12.2014 - 23:55 Fetels: To, kas notika šodien, nekad neaizmirsīšu (VIDEO)
Fetels pirmo reizi iemēģina Ferrari formulu

Četru dienu testus ar savu jauno Ferrari komandu aizvadījis tās jaunais pilots Sebastjans Fetels. Sportists pagājušajā piektdienā ieradās Ferrari bāzē, lai iepazītos ar komandu un tās bāzi, kā arī lai aizvadītu pirmos testus ar 2012.gada Ferrari F1 formulu. Beidzoties testiem, Fetels bija ļoti emocionāls.

''Ir daudz pasakas un nostāsti par Ferrari, kādas ir sajūtas, vadot sarkano formulu. Varu apstiprināt, ka tas nav tikai stāsts – tā ir īsta leģenda, kas pastāv. Ir ļoti, ļoti īpašas sajūtas kļūt par daļu no šīs komandas un iesēsties šajā formulā. Ir patīkami redzēt tos cilvēkus, kuri cenšas uzkāpt sienā, lai redzētu šo formulu darbībā. Šeit noteikti ir kaut kas maģisks, tāpēc to, kas notika šodien, nekad neaizmirsīšu,'' emocionāli pirmdien teica Sebastjans Fetels.


Fetels darbībā. Foto: Ferrari

''Atceros, ka pirms daudziem, daudziem gadiem, kad biju mazs puika, braucot cauri Maranello pilsētai (tur atrodas Ferrari trase), centos skatīties pāri sētai, lai redzētu, kā brauc Mihaels Šūmahers. Tagad būt šeit kā komandas pilotam sajūtas padara fantastiskas. Ir lieliski, ka man tika dota iespēja iepazīt komandu un izbraukt pa trasi. Tā bija unikāla pieredze. Jāsaka, ka šī krāsa man ir savāda, jo visi ģērbušies sarkanā krāsā, kā arī viss apkārt ir sarkans. Ar lielu nepacietību gaidu nākamo gadu izaicinājumus,'' nobeidz Fetels.

Fetels debitē pie Ferrari stūres:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png