profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli - Šūmahers pamodies no komas un pametis Grenobles slimnīcu

Artūrs Virbulis 16.06.2014 - 14:01 Oficiāli - Šūmahers pamodies no komas un pametis Grenobles slimnīcu
Mihaels Šūmahers. Foto: AP

Pēc vairāku mēnešu klusēšanas no Mihaela Šūmahera menedžmenta nākusi pozitīva ziņa - bijušais F1 pilots beidzot ir atmodies no komas un viņš no Grenobles slimnīcas pārvests uz citu rehabilitācijas iestādi.

Šūmahera menedžeres Sabīnes Kēmas izplatītajā ziņojumā teikts, ka „Mihaels ir pametis Grenobles slimnīcu, lai turpinātu savu garo rehabilitācijas fāzi. Viņš vairs nav komā. Viņa ģimene vēlas īpaši pateikties visiem iesaistītajiem Grenobles ārstiem, medmāsām un terapeitiem, kā arī pirmajiem palīgiem, kuri visus šos mēnešus veikuši lielisku darbu".

Tāpat ģimene vēlas pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri Mihaelam sūtījuši laba vēlējumus. Tie viņam noteikti ir palīdzējuši. „Nākotnei mēs lūdzam sapratni par to, ka tālākā rehabilitācija notiks ārpus sabiedrības redzesloka," teikts paziņojumā par tālāko Šūmaheru atlabšanu.


Šūmahera menedžere Sabīne Kēma. Foto: AP

Lai arī tas paziņojumā nebija teikts, tiek ziņots, ka kopš aprīļa, kad oficiālā informācijā tika vēstīts par to, ka Šūmahers izrādot pamošanās pazīmes, viņa samaņas periodi kļuvuši arvien garāki. Šobrīd septiņkārtējais F1 čempions jau reaģējot uz pieskārieniem un spējot uztvert balsis. Situācija ir tik tālu stabilizējusies, ka viņš tagad jau varot iztikt bez Grenobles speciālo ārstu uzmanības.

Atgādināsim, ka bijušais F1 pilots 29. decembrī slēpojot Francijas alpos piedzīvoja smagu kritienu un guva dzīvībai bīstamas galvas traumas. Kopš minētā 29. decembra viņš atradās mākslīgajā komā, līdz 30. janvārī oficiālā paziņojumā tika teikts, ka ir uzsāks Šūmahera modināšanas process.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png