profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vācu medijs: Ārsti pārtrauc Šūmaheru modināt no komas (papildināts)

Go4speed 24.02.2014 - 12:28 Vācu medijs: Ārsti pārtrauc Šūmaheru modināt no komas (papildināts)
Brazīlijā notiekošajās kartinga sacensībās sportisti sūta laba vēlējumus Šūmaheram. Foto: Duda Bairros, Scanpix
 
Nesen vācu laikraksts Bild publicēja informāciju, ka pēc anestēzijas līdzekļu samazināšanas Šūmahers esot izrādījis atsevišķus refleksus, tomēr uz ārējiem kairinājumiem viņš tobrīd nereaģēja. Tāpat Bild ziņoja, ka ārsti Šūmaheram konstatējuši pneimoniju jeb plaušu karsoni.

Šodien daži vācu mediji ziņo, ka ārsti pieņēmuši lēmumu pārtraukt vācu F-1 pilota Mihaela Šūmahera modināšanu no komas. Kas tam ir par iemeslu, tas šobrīd nav zināms. Tikmēr bijušais Ferrari pilots Felipe Masa pirms pāris dienām atzina, ka, viesojoties pie Šūmahera, septiņkārtējā F1 čempiona mute esot kustējusies, taču tagad vācu laikraksts Focus ziņo, ka ārsti nolēmuši iepauzēt ar sportista modināšanu no komas.

"Šūmahers gulēja, un es jutos pozitīvi, jo viņš izskatījās normāli,'' stāsta Felipe Masa, kurš pirms došanās uz Bahreinas F1 testiem apciemoja savu draugu. ''Viņš izrādīja dažas kustības ar muti. Mums ir jātic, jo viņš ir stiprs. Es ticu, ka viņš pamodīsies un turpinās izbaudīt savu dzīvi. Biju priecīgs, ka pie Šūmahera varēju pavadīt ilgu laiku. Viņam izstāstīju visu - par savu mašīnu, par sav jauno komandu. Vairākas reizes teicu, lai viņš ceļās augšā..."

Šūmahera pārstāvji plašākus komentārus nesniedz, tikai piebilst jau iepriekš teikto: "Mēs visi pazīstam Šūmaheru, kurš ir cīnītājs. Viņš nepadosies."

Atgādināsim, ka Šūmahers pagājušā gada decembra beigās, slēpojot Francijas alpos, piedzīvoja kritienu un spēcīgi sasita galvu. Kopš tā laika sportists atrodas mākslīgajā komā, bet pirms trīs nedēļām viņš tika sākts modināt no mākslīgā miega.

(papildināts)

Pēc tam, kad vairākos plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija par Šūmahera modināšanas pārtraukšanu, viņa menedžere Sabīne Kēma nāca klajā ar paziņojumu par to, ka modināšanas process tiekot nemainīgi turpināts. „Šī fāze var būt ilga, kas acīmredzot diemžēl noved pie daudzām nepareizām interpretācijām," tā septiņkārtējā F1 čempiona menedžere.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png