profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vācu mediji ziņo par Šūmahera veselības stāvokļa pasliktināšanos

Artūrs Virbulis 12.02.2014 - 13:49 Vācu mediji ziņo par Šūmahera veselības stāvokļa pasliktināšanos
Foto: AP

Pēdējās dienās aktualizējušās baumas par Mihaela Šūmahera veselības stāvokli. Vispirms tika izplatītas ziņas par to, ka Šūmahers ļoti vāji reaģējot uz ārējiem kairinājumiem, tomēr tagad vācu laikraksts „Bild" ziņo, ka pagājušajā nedēļā ārsti atklājuši, ka septiņkārtējais F1 čempions sasirdzis ar pneimoniju jeb plaušu karsoni.

Šūmahers, kurš decembra beigās, slēpojot Francijas alpos, piedzīvoja spēcīgu kritienu un kopš tā laika atrodas mākslīgajā komā, pirms divarpus nedēļām tika sākts modināt no mākslīgā miega. Šī ziņa tika oficiāli apstiprināta no viņa menedžmenta puses, tomēr pēc šīm pozitīvajām ziņām pēdējās dienās parādījušās atkal satraucošas baumas.

Vispirms vācu laikraksts „Bild" publicēja informāciju par to, ka pēc anestēzijas līdzekļu samazināšanas Šūmahers esot izrādījis atsevišķus refleksus, tomēr uz ārējiem kairinājumiem viņš nereaģējot. Tagad šis pats laikrasts, atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ziņo, ka ārsti pagājušajā nedēļā Šūmaheram konstatējuši pneimoniju jeb plaušu karsoni.

Laikraksta aptaujātie ārsti skaidro, ka šajā Šūmahera stadijā šī slimība ir īpaši bīstama, jo tā samazina ķermeņa un smadzeņu apgādi ar skābekli. Nav gan zināms, vai pneimonijas dēļ ir pārtraukta bijušā F1 pilota modināšana no mākslīgās komas. Tāpat arī Šūmahera menedžere Sabīne Kēma nav apstiprinājusi šīs slimības faktu, sakot, ka „baumas mēs nekomentējam".

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png