profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fani sveic Šūmaheru jubilejā, daži ārsti pieļauj, ka viņš var nepamosties no komas

Go4speed 04.01.2014 - 06:15 Fani sveic Šūmaheru jubilejā, daži ārsti pieļauj, ka viņš var nepamosties no komas
Šūmahera atbalstītāji pie slimnīcas. Foto: AFP/Scanpix

Piektdien savu 45 gadu jubileju nosvinēja Mihaels Šūmahers, kurš pēc piedzīvotā kritiena joprojām atrodas mākslīgajā komā. Šajās pēdējās dienās ārsti atzīst, ka septiņkārtējā F1 čempiona veselības stāvoklis joprojām ir stabils, taču kritisks.

Kamēr Šūmahers turpina cīnīties par savu dzīvību, tikmēr piektdien pie slimnīcas viņa uzticīgākie fani ar karogiem un dažādiem plakātiem sveica F1 leģendu 45 gadu jubilejā un novēlēja viņam ātrāku atveseļošanos.

''Mēs gribētu pateikt paldies visiem tiem, kuri Šūmaheram velta labus vārdus un vēl viņam pēc iespējas ātrāku atveseļošanos. Tas mums ir nopietns atbalsts. Mēs visi zinām, ka Mihaels ir cīnītājs un ka viņš nepadosies,'' tā teikts Šūmahera ģimenes paziņojumā.


Šūmahera atbalstītāji pie slimnīcas. Foto: Sipa

Tikmēr dažādi ārsti izsaka savus redzējumus par to, kā var beigties Šūmahera ilgstošā atrašanas komā. ''Var paiet divas trīs nedēļas, kamēr pacientu ar tādu traumu varēs pamodināt no komas. Var paiet dienas vai nedēļas, kamēr pacients atvērs acis. Diemžēl pastāv iespēja, ka cilvēks var arī nepamosties no komas...''

Tikmēr kāds cits franču ārsts saka, ka: ''Ja nav nekādas pazīmes, ka pacients pēc smagas galvas traumas trīs nedēļu laikā nevar pamosties no komas, tad tas ir ļoti slikti."

Fani sveic Šūmaheru:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png