profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bogens turpina nevainojami – trešā uzvara pēc kārtas

Mārtiņš Jankovskis 08.07.2012 - 18:48 Bogens turpina nevainojami – trešā uzvara pēc kārtas
Rūdolfs Bogens. Foto: Gints Bērzinš, Go4speed

Šodien Valmierā norisinājās LAF Folkreisa Vasaras kausa izcīņas trešais posms. Ja pēc aizvadītā Latvijas čempionāta posma trase atbaidīja dalībniekus, paliekot ļaužu prātos kā bedru poligons, tad šoreiz Brenguļu autotrase bija pilnībā mainījusi savu sniegumu.

Kā portālam atzina LAF preses sekretārs Viesturs Saukāns, tad šajā posmā, kurš esot bijis ļoti mierīgs un bez nekādiem nopietniem incidentiem, parādi atkal diktēja Bogens, kurš turpināja uzvaru sēriju kvalifikācijas, jo Brenguļos tika uzvarēti visi četri priekšbraucieni, kas nozīmē to, ka šogad viņš nav uzvarēts nevienā Vasaras kausa braucienā. Arī finālā neviens nespēja pretoties Bogenam un sportists varēja svinēt savu trešo uzvaru pēc kārtas.

Vienu brīdi uz goda pjedestālu pretendēja arī Rihards Dainis, taču vēlāk degvielas sistēmas defekta dēļ sportists bija spiests izstāties. Tas dzīvi vieglāku padarīja Renāram Ēķim, kurš izcīnīja otro vietu. Trešo vietu izrāva Mārtiņš Starks, kurš praktiski finiša taisnē apdzina Edgaru Paculu. Neiztika arī bez kūleņa - kādā no braucieniem Jānis Nordens apgāza tikko uzbūvētu ''Opel Astra''.

Atgādināsim, ka debiju šajās sacīkstēs piedzīvoja uzreiz trīs dāmas. Cīnoties ar dažādām tehniskām problēmām, augstāko rezultātu starp trijām sportistēm izcīnīja Beate Klipa.

Lai arī baumoja, ka šajā posmā varētu tikt nopirkta kāda automašīna, tas nenotika un visi sportisti uz mājām devās ar savām kaujas spēkratiem.

Valmieras posma rezultāti:
1. Rūdolfs Bogens  
VW Golf II
2. Renārs Ēķis Opel Astra
3. Mārtiņš Starks VW Golf III 
4. Edgars Paculs VAZ 2108
5. Edgars Brēde VW Golf II
6. Sandis Džeriņš Opel Astra

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png