profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Caune: Tā bija vienīgā reize, kad ceļu policists palika uz pauzes (VIDEO)

Go4speed 13.04.2022 - 11:53 Caune: Tā bija vienīgā reize, kad ceļu policists palika uz pauzes (VIDEO)
Krišjānis Caune

Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova ''eXi'' trešās sezonas 15. epizodes, kurā bijušais rallija braucējs Krišjānis Caune atklāti stāsta par saviem nedarbiem uz koplietošanas ceļiem. Bijušais rallists atklāj, ka jaunības gados sanācis gan bēgt no ceļu policijas, kā arī atceras epizodi, kurā nācies sastapties ar kārtības sargiem pēc kādām ''Golfa kausa” sacensībām.


Tikmēr kādā citā epizodē Caune atminas gadījumu, kad, būdams tikai desmit gadus vecs, viņam bija pirmā saskarsme ar ceļu policiju.


Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru skatāms kanālā TV4, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Raidījuma trešās sezonas 14. epizodes sastāvā trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji: Krišjānis Caune, Matīss Karro un Nellija Štolcermane.

Spilgti bijušo sportistu stāsti, neaizmirstamas atmiņas un vērtīgas atziņas - tā ir sporta sarunu šova "eXi" lielākā vērtība.

Jaunākā raidījuma "eXi" epizode pilnā garumā pieejama ŠEIT!

Tajā šoreiz skartas divas tēmas:
- talants, meistarība vai tehnika? Kas uzvar sacensību trasēs?
- pirmās tikšanās ar ceļu policiju un avārijas. Kā "eXi" ieguva autovadītāju apliecības?
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png