profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks ar 'Citroën Racing' atbalstu turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā

Go4speed 10.03.2020 - 10:07 Lukjaņuks ar 'Citroën Racing' atbalstu turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā
Publicitātes foto

Krievu rallija braucējs Aleksejs Lukjaņuks otrdien paziņojis, ka viņš turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā. Sportists ir pagarinājis līgumu ar ''Saintéloc Junior'' komandu, kur sportista rīcībā ar ''Citroën Racing'' un ''Total'' atbalstu būs ''Citroën C3 R5'' automašīna. Lukjaņuka stūrmanis šosezon būs Dmitrijs Jeremejevs, kurš aizvietos Alekseju Arnautovu.

''Liekas, ka katru gadu mēs sapņojam pacelties augstāk un braukt pasaules rallija čempionātā, taču mūsu līdzekļi neļauj spert šo izšķirošo, drosmīgo un ilgi gaidīto soli, tāpēc mēs turpināsim startēt Eiropā. Esmu ļoti pieradis pie Eiropas rallijiem, kuri man kļuvuši jau kā par mājām. ERČ atmosfēra ir ļoti laba un draudzīga. Jūtu lielu prieku, vadot automašīnu visās sacensībās, tāpēc uzskatu, ka mums nav iemesla skumt,'' saka Aleksejs Lukjaņuks.


Publicitātes foto

Lukjaņuka jaunais stūrmanis būs Dmitrijs Jeremejevs, kurš iepriekš bijis stūrmanis tādiem krievu rallija braucējiem kā Staņislavam Grjazinam (piecas sezonas), Sergejam Uspenskim, Vasīlijam Grjazinam u.c.

''Tagad gatavojos tam, kā man būs jālasa stenogramma Aleksejam, tāpēc mēs aktīvi jau pie tā strādājam. Balstoties uz manu iepriekšējo pieredzi darbā ar citiem pilotiem, varu teikt, ka Lukjaņuks ir vissīkumainākais un prasīgākais pilots. Bet tas atmaksājas, jo viņš skaidri un loģiski izskaidro, kas viņam nepieciešams. Šādas prasības nav emocijas vai “vēlmju saraksts”. Tas neļauj viņam novirzīties un izsisties no līdzsvara, bet gan tas ļauj domāt tikai par braukšanu. Viņam ir noteikta sistēma, un es pie tās strādāju,'' saka Dmitrijs Jeremejevs.

Atgādināsim, ka Lukjaņuks ir 2018.gada ERČ čempions, bet pagājušajā gadā Aleksejs kļuva par ERČ vicečempionu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png