profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks ar jaunu automašīnu turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā

Go4speed 27.02.2019 - 11:13 Lukjaņuks ar jaunu automašīnu turpinās startēt Eiropas rallija čempionātā
Aleksejs Arnautovs un Aleksejs Lukjaņuks

2018.gada Eiropas rallija čempions (ERČ) Aleksejs Lukjaņuks arī šogad turpinās startēt ERČ, ziņo sportista komanda. Ja līdz šim Lukjaņks brauca ar ''Ford Fiesta R5'', tad šosezon sportists pilotēs pagājušās sezonas otrās labākās komandas SaintéLoc Racing ''Citroen C3 R5'' automašīnu. Jāatzīmē, ka iepriekš ar SaintéLoc Racing komandas automašīnām braukuši tādi piloti kā Kreigs Brīns, Emīls Bergkvists, Stefans Lefebrs, Sīms Plangi u.c.

Ekipāžas jaunais auto

''Esam izvēlējušies sev programmu šai sezonai – tas atkal būs Eiropas rallija čempionāts. Bija grūts periods ar budžetu, taču nu viss ir atrisinājies. Neskatoties uz pagājušo veiksmīgo sezonu, mums joprojām ir grūti nodrošināt finansiālo atbalstu, lai startētu starptautiskajā līmenī,'' stāsta Aleksejs Lukjaņuks, kurš piebilda, ka interese esot bijusi no vairākām Eiropas komandām.

''Šosezon nolēmām braukt SaintéLoc Racing komandā un turpināt startēt ERČ, tikai šoreiz ar ''Citroen C3 R5'' automašīnu. Ar jauno auto pirmo reizi izbraucu decembrī, kad arī tajā laikā izmēģināju ''Škoda Fabia R5''. Taču saņēmu interesantu piedāvājumu no SaintéLoc Racing, kuram arī piekritu.''


Ekipāžas jaunais auto

Kā atklāja komanda, tad komandas mērķis ir uzvara, tāpēc arī tika izvēlēts krievu sportists Lukjaņuks, kurš šobrīd ir viens no ātrākajiem ERČ braucējiem. ''Lai arī mūsu komandā ir parādījušās divas ''jaunas raķetes'' – Lukjaņuks un ''Citroen C3 R5'', mums priekšā ir daudz darba. Taču tā ir lieliska iespēja mest jaunu izaicinājumu, kuru atbalsta ''Citroen Racing'' un ''Michelin'','' teikts komandas paziņojumā.

Pirmais starts pilotam paredzēts Azoru salu ERČ posmā, kas notiks no 21.-23.martam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png