profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Baltic ice race' sacīkstēs uz starta izies Kristaps Blušs un Jānis Eglīte

Go4speed 07.02.2019 - 09:56 'Baltic ice race' sacīkstēs uz starta izies Kristaps Blušs un Jānis Eglīte
Foto: Raimonds Volonts

Kā ziņo sacensību organizatori, tad ''Baltic ice race'' ir pirmās sacīkstes Baltijā, kur sportisti sacentīsies ziemas auto drift un motokross klasē. Šobrīd dalību apstiprinājuši Baltijas vicečempions driftā Harolds Valdma, ''Formula Drift” 2018.gada ASV posma uzvarētājs Kristaps Blušs un Jānis Eglīte, vairākkārtējs Latvijas Drifta čempions. Sacensības notiks 23.februārī.

Tāpat sacensībās piedalīsies arī pasaulē jaunākais sānslīžu meistars PRO klasē Nikolass Bertāns. Nikolass savu autosportista karjeru uzsāka 8 gadu vecumā, nesmādējot arī spilvenu kā palikni, lai redzētu pāri stūrei. Šobrīd Nikolasam jau ir 13 gadi un savs BMW M3 E36.


Foto: Raimonds Volonts

Savukārt motokrosā kā īpašie viesi gaidāmi vairākkārtējs motokrosa čempions Latvijā un Baltijā Leons Kazlovskis, Latvijas čempions motokrosā Dāvis Līvs un pasākumu vadītājs, motoru sporta komentētājs Ģirts Timrots.

Sacensībās būs trīs klases – Drifts ielas klase, Drifts sporta radžu klase un Motokrosa klase. Dalības maksa ielas klasē ir 60 eiro, sporta radžu klasē 70 eiro (abās klasēs 100 eiro), bet motokrosa klasē 30 eiro.

Sacensībās var piedalīties jebkurš, ja vien auto aprīkots ar aizmugurējo piedziņu. Līdz ar to ikvienam būs iespēja pārbaudīt savas prasmes un talantus iepretim jau iepriekš nosauktajiem sportistiem. Atliek vienīgi izvēlēties vai startēt ielu riepu un/vai sporta riepu jeb tā saukto zāģu klasē. Motokrosā - sporta radzes.


Foto: Raimonds Volonts

Visu notiekošo uz ledus komentēs Ģirts Timrots un brīdī, kad Ģirts būs trasē, lai pārbaudītu savus spēkus motokrosā, vadību pārņems motokrosa patrons, divkārtējs Latvijas čempions MX1 klasē, Rockstar Champions Race 2009 uzvarētājs, vienīgais baltietis, kurš pēdējos astoņus gadus startējis freestyle šovos un sacensībās visā pasaulē, Mārtiņš Aleksandrovičs.

Biļetes iepriekšpārdošanā par zemāku cenu pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs. Sacensību dienā biļeti varēs iegādāties uz vietas, un tā cena būs 10 EUR.

Sacensības notiks Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte. Sacensību nolikums - šeit.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png