profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sirmacis: Drifta sacīkstēs mērķi būs augstākie, jo tāpat pavizināties nebūšu atbraucis

Mārtiņš Jankovskis 02.10.2015 - 05:09 Sirmacis: Drifta sacīkstēs mērķi būs augstākie, jo tāpat pavizināties nebūšu atbraucis
Ralfs Sirmacis darbībā

Jau šo sestdien, 3. oktobrī, Biķernieku trasē norisināsies Latvijas drifta sezonas noslēgums. Pēdējās šīs sezonas drifta sacensībās uz starta Latvijas PRO drifta čempionātā un Latvijas drifta kausā stāsies vairāk nekā 60 dalībnieki, starp kuriem būs arī Eiropas rallija čempionāta vicečempions junioru ieskaitē Ralfs Sirmacis.

Šī nebūs Sirmača debija driftā, jo agrāk sportists jau ir atzīstami startējis drifta sacensībās. Vienreiz sportists izcīnīja otro vietu, bet savās otrajā sacensībās Ralfs izcīnīja uzvaru.


Foto: Go4speed

Kā portālam Go4speed atzina Sirmacis, tad uz šīm sacensībām viņš raugās pozitīvi. ''Pats izdomāju, ka gribu pabraukt driftā, jo sen nekas tāds nav darīts. Bez rallija gribas padarīt kaut ko citu,'' stāsta Ralfs Sirmcis, kurš startēs ar Jāņa Lamberta BMW automašīnu.

''Piektdien nobraukšu treniņus, kuros tad arī atsvaidzināšu drifta atmiņas. Šobrīd nav tā, ka ļoti iespringstu uz šo pasākumu – iešu uz starta un braukšu bez sasprindzinājuma. Gribu labi pavadīt laiku, bet, protams, izejot uz starta, mērķi būs tie augstākie, jo tāpat pavizināties nebūšu atbraucis.'' 

Jāatzīmē, ka notiekošajām sacensībām jau pieteikušies vairāk nekā 60 sportisti no visām trim Baltijas valstīm, līdz ar to arī noslēdzošie Latvijas PRO drifta čempionāta un Latvijas drifta kausa posmi tiks aizvadīti starptautiskā gaisotnē.

3. oktobrī oficiāli sacensības tiks atklātas 13:30 ar dalībnieku parādi, pēc kuras sekos PRO klases kvalifikācija un PRO, Street un ProAm klašu finālbraucieni.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png