profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iedo izbraukt rallijkrosa duelis: Kaspars Gorkšs pret Mārtiņu Kapzemu (VIDEO)

Go4speed 02.11.2018 - 13:55 Iedo izbraukt rallijkrosa duelis: Kaspars Gorkšs pret Mārtiņu Kapzemu (VIDEO)
Publicitātes foto

Go4Speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts speciālizlaidumu Iedo izbraukt! Šoreiz tajā slavenību rallijkrosa izaicinājumā tiksies Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs un pasākumu vadītājs, sociālo tīklu influenceris Mārtiņš Kapzems.

Abiem dueļa dalībniekiem auto ir ikdienas pārvietošanās līdzeklis. Kaspars Gorkšs atzīst, ka viņam nav attīstīts auto gēns, lai arī pats pirms kāda laika bijis jaudīgas sporta mašīnas īpašnieks un reiz Grieķijā ar parastu auto nobraucis pa pilsētas kāpnēm. Viņš līdz šim bijis legāli pasargāts no ekstrēmām izklaidēm un kopš profesionālā sportista karjeras beigām nav iekūlies nepatikšanās.

Savukārt Mārtiņš Kapzems ikdienā nodarbojas ar ekstrēmajiem sporta veidiem, šobrīd viņa aizraušanās ir sērfošana. Mārtiņam autosports interesē aizvien vairāk, un jau var lepoties ar pieredzi 4x4 offroad trasē, bet pie rallijkrosa auto stūres sēdīsies pirmo reizi.

Pēc treniņiem kopā ar Eiropas čempionu Reini Nitišu izaicinājuma dalībnieki dosies Sporta kompleksa 333 speciālajā Iedo izbraukt rallijkrosa trasē trasē. Kurā no dueļa dalībniekiem modīsies īsts benzīngalva un kurš pavadīs dzīvē ilgāko momentu nesmaidot, noskaidrosim izaicinājuma laikā!

Iedo izbraukt izaicinājums turpināsies ar jaunu slavenību ātruma dueli jau drīzumā. Ātruma cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png