profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iedo izbraukt: Gacho pret Vestardu Šimkus rallijkrosa duelī (VIDEO)

Go4speed 31.08.2018 - 09:15 Iedo izbraukt: Gacho pret Vestardu Šimkus rallijkrosa duelī (VIDEO)
Publicitātes foto

Go4speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma Cilts jaunāko speciālizlaidumu iedo izbraukt! Šoreiz slavenību rallijkrosa duelī tiksies divi ļoti atšķirīgi mūzikas virtuozi – reperis Gacho un pianists Vestards Šimkus.

Gan Gacho, gan Vestards Šimkus atzīst, ka ir vienas dienas autosportisti. Vestards ikdienā pārvietojas ar autobusu vai velosipēdu un pie auto stūres sēžas tikai tad, kad nav citu variantu. Savukārt Gacho ikdienā brauc ar moci. Abiem ir līdzīga pieredze ceļu satiksmes negadījumos – Vestards savulaik mēnesi pēc tiesību iegūšanas atpakaļgaitā taranējis autostāvvietas stabu, bet Gacho atpakaļgaitā izraisījis avāriju, jo pārāk skaļi klausījies mūziku.

Gacho un Vestards iepriekš vienojušies kopīgā dziesmā, bet šoreiz pieņems izaicinājumu iziet no ierastās komforta zonas – stāties viens otram pretī ātruma duelī rallijkrosa meistara Reiņa Nitiša vadībā.

Kurš būs ātrākais Sporta kompleksa 333 īpašajā iedo izbraukt! trasē un kuram būs slikta dūša pēc brauciena ar Reiņa Nitiša superauto, uzzināsim izaicinājuma video!

Iedo izbraukt izaicinājums turpināsies jau pēc divām nedēļām ar jaunu slavenību ātruma dueli. Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png