profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ātruma Cilts video: Nitiša mehāniķi pirms Beļģijas RX fināla riskē un paveic neticamo

Go4speed 25.05.2018 - 17:51 Ātruma Cilts video: Nitiša mehāniķi pirms Beļģijas RX fināla riskē un paveic neticamo
Reinis Nitišs

Go4Speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma Cilts sēriju. Šoreiz raidījuma studijā pēc startiem Beļģijā, Zviedrijā un Talsu rallijā viesojas rallijkrosa talants Reinis Nitišs un Latvijas rallijkrosa čempionāta rīkotājs Jānis Bergs.

Ātruma Cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši Reini Nitišu, lai uzzinātu visu par sportista intensīvo grafiku un sasniegumiem Eiropā, kā arī tepat, Latvijā. Reinis dalīsies savās emocijās pēc Talsu rallija, kur norisinājās spraiga cīņa par vietu uz pjedestāla un piedzīvojumos aizvadītajos Eiropas rallijkrosa čempionāta posmos. Kā Reinis izcīnīja otro vietu Beļģijas posmā ar 30 minūšu laikā nomainītu ātrumkārbu un trīs pusasīm, uzzināsim jaunajā raidījuma sērijā!

Šajā nedēļas nogalē, 26. maijā Latvijā pēc 15 gadu pārtraukuma atgriežas rallijkrosa čempionāts, tāpēc Ātruma Cilts komanda uz sarunu aicinājuši tā rīkotāju Jāni Bergu. Skatītāji varēs noskaidrot, ko nacionālā čempionāta statuss maina sacensību dalībniekiem to piecās klasēs un kādus pienākumus tas uzliek rīkotājiem.

Artūrs Virbulis šoreiz nāk ar stāstu par bīstamām un aizraujošām autosporta sacensībām, kurās līdz šim nav startējis neviens latvietis. Tās ir “Indy 500” jeb viena no trim zvaigznēm lielajā autošosejā, blakus Lemānas un Monako sacīkstēm. Sacensību tradīcija dibināta tālajā 1911. gadā un tajās startē formulas, kādas Eiropas trasēs nav ierasts redzēt.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png