profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ātruma Cilts video: Kā nelegālās sacensības apdraud Latvijas autosportu

Go4speed 16.03.2018 - 18:31 Ātruma Cilts video: Kā nelegālās sacensības apdraud Latvijas autosportu
Publicitātes foto

Go4Speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šoreiz studijā saruna par legālo un nelegālo Latvijas autosportu kopā ar Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) pārstāvjiem Gunāru Kosoju un Eduardu Kalvi. Kā arī raidījuma studijā viesosies latvietis, kura talantu novērtē pasaules autosportisti – Mārtiņš Zūlis, WRC komandas Tommi Mäkinen Racing mehāniķis.

Reaģējot uz šobrīd aktuālo tēmu par legālajām un nelegālajām autosporta sacensībām, Ātruma Cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši LAF viceprezidentu un Krosa komisijas vadītāju Gunāru Kosoju un LAF Standarta automobiļu komisijas vadītāju Eduardu Kalvi, sacensību rīkotāju ar teju 20 gadu pieredzi.

LAF pārstāvji uzsver, ka autosporta sacensībām ir jānotiek licencētās trasēs, licencētu tiesnešu vadībā, lai padarītu autosportu drošāku. Pauls un Ilmārs izjautās viesus par to, ko oficiāli drīkst un nedrīkst darīt sacensību rīkotāji un ar ko licencēta trase atšķiras no nelegālas. Kāpēc ir vērts sadarboties ar LAF, saskaņojot autosporta notikumus un kā nesaskaņotu pasākumu rīkotāji apdraud sacensību braucējus, skatītājus un autosporta attīstību, noskaidrosim raidījumā!

Ātruma Cilts šoreiz arī aizsāk jaunu rubriku “Latvieši pasaulē”. Tās pirmais viesis ir Mārtiņš Zūlis, bijušais RX Peugeot komandas čempiona Sebastjena Lēba galvenais mehāniķis. Mārtiņš nesen ir uzsācis karjeru WRC, pievienojoties Tommi Mäkinen Racing komandai Somijā. Skatītāji varēs uzzināt, kāpēc talantīgais mehāniķis izlēmis rallijkrosu nomainīt pret ralliju un kādi ir Mārtiņa karjeras mērķi jaunajā komandā. Raidījuma vadītāji izmantos iespēju noskaidrot, vai ezeru zemes iemītnieki somi gāž pa ezeru ledu tikpat traki kā latvieši.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilts, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, Ātruma Cilts dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png