profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC eSports pasaules rallija čempions tiek pie 'Hyundai i20' automašīnas (VIDEO)

Go4speed 17.12.2017 - 19:49 WRC eSports pasaules rallija čempions tiek pie 'Hyundai i20' automašīnas (VIDEO)
Uzvarētājs saņem balvu no WRC pilota Mikelsena. Foto: Hyundai Motorsport

Noslēdzies WRC eSports pasaules rallija čempionāts, kur jebkurš interesents varēja online režīmā spēlēt WRC 6 spēli. Vispirms dalībnieki aizvadīja regulāro sezonu, sacenšoties 13 WRC posmos, kas notika tajās dienās, kad notika attiecīgais WRC posms. Čempionāta kopvērtējumā tika skaitīti katra dalībnieka desmit labākie rezultāti no 13 posmiem.

Sezonas kopvērtējumā triumfēja franču pusaudzis ar lietotājvārdu TX3_Nexl, kurš kopā uzvarēja astoņos rallijos.


Foto: Hyundai Motorsport

Sezonas izskaņā astoņi labākie braucēji tika uzaicināti uz lielo finālu, kas notika Vācijā, ''Hyundai Motorsport'' komandas bāzē. Šo finālu apmeklēja arī WRC pilots Andreass Mikelsens. Finālā katram dalībniekam bija jāveic seši kvalifikācijas posmi, pēc kuriem trīs ātrākie braucēji iekļuva lielajā finālā.


Mikelsens iemēģina spēli. Foto: Hyundai Motorsport

Finālā katram braucējam bija jāveic pa trīs posmiem, no kuriem pēdējais bija slavenais Ouninpohja posms. Tāpat kā pirmajos divos fināla posmos, arī noslēdzošajā dopā ātrākais bija 18 gadus vecais francūzis ar lietotājvārdu TX3_Nexl, kurš, uzvarot visos trijos fināla ātrumposmos, kļuva par otrās WRC eSports sezonas pasaules rallija čempionu. Otro vietu izcīnīja Jonno., kurš zaudēja 16,5 sekundes. Trešais palika Hesto, no uzvarētāja atpaliekot 24,2 sekundes. Jāatzīmē, ka otrās un trešās vietas ieguvēji brauca, izmantojot stūri un pedāļus, bet uzvarētājs šo spēli spēlēja ar pulti.


Foto: Hyundai Motorsport

Uzvarētājs TX3_Nexl savā īpašumā ieguva ''Hyundai i20 Coupe'' automašīnu, kā arī citas balvas. Pārējie divi braucēji tika pie jauniem spēļu simulatoriem. Jāatzīmē, ka visi astoņi braucēji, kuri iekļuva finālā, tika arī pie jaunās WRC 7 spēles.

Uzvarētāja izšķirošais brauciens (no 2:03:55)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png