profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Uz 'Rally Talsi' ar piedzīvojumu auto (VIDEO)

Reklāmraksts 15.05.2017 - 21:51 Uz 'Rally Talsi' ar piedzīvojumu auto (VIDEO)
Publicitātes foto 

Jau šajā nedēļas nogalē Talsu pusē notiks vasaras rallija sezonas atklāšana "Rally Talsi". Kāpēc gan to nepadarīt par patīkamu piedzīvojumu kopā ar draugiem? Jo īpaši, ja šim nolūkam ir pieejams īpaši aprīkots piedzīvojumu auto.

AD REM Auto, SUBARU oficiālais pārstāvis Latvijā ir radījis unikālu piedzīvojumu automašīnu, kuru ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir iespēja iznomāt un doties lieliskā, piedzīvojumiem bagātā atpūtā.     

"Subaru Outback" automašīna ir īpaši aprīkota priekš tiem, kuriem patīk ļauties piedzīvojumam un jaunām sajūtām. Automašīna noteikti patiks arī īstiem rallija faniem, kuri pratīs novērtēt pilnībā aprīkoto kempinga komplektu - telti, matračus, krēslus, galdu, gāzes degli un traukus gatavošanai uz uguskura. Jo ir tik labi nakšņot zem miljons zvaigznēm un pamosties pašā rallija ātrumposma malā, ieņemot labākās skatītāju vietas. 


Piedzīvojumu auto aprīkots ar visu nakšņošanai teltī. Publicitātes foto 

Īstam piedzīvojumam noderēs arī SUBARU MTB velostipēdi un piepūšamie SUP dēļi, jo katram rallija līdzjutējam zināms, ka piekļūšana labākajam skatu punktam ne vienmēr ir tik vienkārša.   

Nomas maksa par pilnībā aprīkotu auto ir 290 Eur par nedēļu. Viss, kas tiek prasīts apmaiņā pret šo draudzīgo samaksu, ir dalīšanās ar foto vai video atmiņām no jūsu piedzīvojuma, kurās iemūžināts lieliskais piedzīvojumu auto.   

Lai iznomātu auto nekavējoties, sazinies ar AD REM Auto un dodies uz "Rally Talsi" pilnībā gatavs piedzīvojumam!

Komentāri
Crabis 16.05.2017 23:22
Labs piedāvājums, bet laikam tikam makšķerniekiem, jo Drošības vīriņš aicina neņemt uz ralliju līdzi krēslus, velosipēdus. Drošība pirmajā vietā! :)
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png