profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Autosporta fotogrāfi un filmētāji aicināti iesniegt savus darbus dalībai 'Media Master Motor Festival'

Go4speed 06.10.2016 - 19:11 Autosporta fotogrāfi un filmētāji aicināti iesniegt savus darbus dalībai 'Media Master Motor Festival'
Media Motor Festival

2016. gada autosporta sezonu noslēdzot, tiek uzsākts projekts - festivāls - "Media Master Motor", kur jebkuram fotogrāfam un video operatoram, kurš fotografē vai filmē motoru sporta sacensības, ir iespēja pieteikt savus darbus dažādās kategorijās. Ar šī projekta palīdzību būs iespēja pateikt paldies Latvijas motoru sporta medijiem, kuri ir neatņemama sacensību sastāvdaļa jebkurās autosporta sacensībās. 

No 4. oktobra mediji ir aicināti iesniegt savus foto un video, sūtot uz e-pastu eline@driftlatvia.com.
Darbi iesniedzami šādās kategorijās: 
Drifts:
- Drifts-labākā drifta bilde;
- Labākais drifta video; 
- Gada tandēms. 

Fotogrāfijas un video, kā arī autorrakstus no visiem autosporta veidiem: Drifts, Rallijs, Rallijsprints, Rallijkross, Minirallijs, Supersprints, Autošoseja, Folkreiss, Autokross, Dragreiss, Autosprints, Kartings, 4X4, Rallijreids, Minišoseja, Dzintara aplis sekojošās kategorijās:

- Labākais moments autosportā 2016;
- Emocijas 2016;
- Labākā „Behind The Scenes" fotogrāfija;
- Gada avārija;
- Gada lēciens;
- Gada labākais autosporta video; 
- Gada kuriozs;  
- Gada labākā fotogrāfija no drona; 
- Gada jaunais fotogrāfs; 
- Gada Medijs autosportā;
- Gada portrets;
- Gada autosporta atspoguļojums. 

Savus darbus mediji varēs iesniegt līdz 21. oktobrim, no 24. oktobra portālā "Go4speed.lv" sāksies skatītāju balsojums atsevišķās kategorijās un darbu uzsāks arī žūrija. Nomināciju uzvarētāji tiks apbalvoti 12. novembrī, "Media Master Motor Film" festivālā, kas notiks kopā ar Latvijas drifta sezonas oficiālo apbalvošanas pasākumu.

"MMM" festivāla nolikums ir atrodams www.driftlatvia.com mājas lapā zem sadaļas "Medijiem" un ŠEIT. Nolikumā ir iespējams iepazīties ar festivāla noteikumiem, kategorijām, vērtēšanu un iesniedzamo darbu prasībām katrā nominācijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png