profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Konkurents pēdējā aplī sabojā Šlēgelmilha lielisko braucienu (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 14.05.2016 - 18:29 Konkurents pēdējā aplī sabojā Šlēgelmilha lielisko braucienu (FOTO)
Foto: www.fotospeedy.it

Sestdien Latvijas ātrākais autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs startēja Lamborgini Blancpain Super Trofeo (LBST) sezonas otrajā sacensību posmu, kas norisinājās Lielbritānijas trasē Silverstonā.

Atgādināsim, ka pēc sezonas pirmā posma Haralds kopvērtējumā ieņēma otro vietu, tāpēc arī uz šo posmu Šlēgelmilhs devās ar domām par cīņu par visaugstākajām vietām. Vispirms sekoja divi kvalifikācijas braucieni. Pirmajā kvalifikācijā Haralds uzrādīja astoto ātrāko laiku, līderim Denisam Lindam zaudējot 1,4 sekundes. Taču otrajā kvalifikācijā mūsu braucējs bija daudz ātrāk, kas ļāva ieņemt otro vietu.

Līdz ar to pirmo braucienu Haralds sāka no desmitās pozīcijas. Pēc starta mūsu braucējs bija devītais, bet turpinājumā Haralds pakāpās uz astoto vietu. Vēlāk sākās obligātie boksu apmeklējumi, pēc kuriem Haralds joprojām turējās Top 8. Taču uz beigām Haralds kāpināja tempu un jau pakāpās uz sesto vietu.

Brīdī, kad mūsu pilots pēdējā aplī sāka cīņu par piekto pozīciju, viens no konkurentiem pieļāva kļūdu, saslīdēja un, izlidojot cauri drošības joslai, ieskrēja Haralda mašīnā, nedaudz sabojājot gan savu, gan Haralda auto.







Haralda auto vairs nebija tik ātrs, cik sākotnēji (tehnisks defekts), tāpēc nācās zaudēt vairākas pozīcijas. Finišā otro uzvaru šosezon izcīnīja Linds, bet Haralds finišēja 12.vietā absolūti un astotajā vietā Pro klasē.

Rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png