profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģēdija autosacīkstēs - avarējot automašīnai, dzīvību zaudē skatītājs (VIDEO)

Go4speed 29.03.2015 - 07:04 Traģēdija autosacīkstēs - avarējot automašīnai, dzīvību zaudē skatītājs (VIDEO)
Automašīna pēc avāijas. Foto: twitter.com/alexgarciaGV27

Traģiski noslēgušās VLN izturības sacīkstes Nirburgringas trasē Vācijā. Kā ziņo organizatori, tad Jana Mardenbora "Nissan GT-R NISMO GT3" sacīkšu automašīna lielā ātrumā ielidoja trases drošības žogā, kur tobrīd sacīkstes vēroja skatītāji.

Pēc šī negadījuma trasē tika izkārti sarkanie karogi, un trasē uzreiz devās neatliekamā palīdzība. Pilots šajā negadījumā nopietnas traumas neguva, taču viens skatītājs gāja bojā. Vēl vairāki skatītāji guva dažādus savainojumus un tika nogādāti slimnīcā.


Automašīna pēc avāijas. Foto: twitter.com/alexgarciaGV27

''Neskatoties uz to, ka negadījuma vietā uzreiz ieradās mediķi, diemžēl viens skatītājs gāja bojā, bet vairāki cietušie tika nogādāti slimnīcā. Šobrīd nav zināms, kas izraisīja šo avāriju, pēc kuras auto pārlidoja pāri drošības žogam. VLN un sacensību organizatori izsaka visdziļāko līdzjūtību ģimenei un bojāgājušā draugiem,” teikts oficiālajā paziņojumā.

''Šodienas pasākums ir traģēdija. Esam dziļi šokēti. Izsakām visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei un visiem tiem, kuri cieta šajā avārijā. Komanda pilnībā sadarbosies ar sacensību organizatoriem, lai veiktu tūlītēju un rūpīgu izmeklēšanu par šo avāriju,'' teikts Nissan komandas paziņojumā. Nissan šajā posmā startēja, lai labāk sagatavotos Nirburgringas 24 stundu sacīkstēm.


Foto: Ekrānšāviņš

Jāpiebilst, ka pilots savu karjeru autosportā sāka kā datorspēļu spēlmanis. Šim braucējam ir vairāku gadu pieredze autosportā, tostarp pjedestāls Lemānas 24 stundu sacensībās.

Traģiskā avārija:
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png