profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

F1 leģenda Šūmahers slēpojot smagi kritis un ar helikopteru nogādāts slimnīcā (papildināts)

Artūrs Virbulis 29.12.2013 - 15:44 F1 leģenda Šūmahers slēpojot smagi kritis un ar helikopteru nogādāts slimnīcā (papildināts)
Mihaels Šūmahers. Foto: Ferrari

Kā ziņo ārvalstu mediji, septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers šodien, slēpojot alpos Francijā, kritis un guvis galvas savainojumus. Pēc incidenta bijušais pirmās formulas pilots nekavējoties ar helikopteru tika nogādāts uz slimnīcu.

44 gadus vecais Šūmahers, par laimi, slēpojis ar ķiveri galvā, tomēr, kā ziņo „Meribel" slēpošanas stacijas vadītājs, tad F1 leģenda esot izvēlējusies slēpot ārpus sagatavotajām trasēm. Pats Šūmahers, kurš pēc kritiena saglabāja samaņu, glābējiem teicis, ka esot kritis un atsities pret klinti.

„11:07 viņš krita un pēc paša teiktā esot atsities pret klinti. Viņam galvā bija ķivere. 11:15 glābēji bija pie viņa un aizlidoja ar viņu uz slimnīcu. Viņš bija šokēts, nedaudz sakratīts, bet pie apziņas. Iespējams, ka viņam ir smadzeņu satricinājums, bet ne smags," tā nesen izplatītā paziņojumā paziņojis „Meribel" slēpošanas stacijas vadītājs Kristofs Gernignons-Lekomtē. Oficiāls komentārs no slimnīcas vai Šūmahera menedžmenta puses gan vēl nav.

Atgādināsim, ka Šūmahers, lai arī jau otro reizi beidzis F1 karjeru, bez ātruma nespēj iztikt. Bez slēpošanas viena no viņa kaislībām pēc pirmās F1 karjeras noslēgšanas bija motocikli. 2009. gada sākumā gan viņš trasē Spānijā piedzīvoja kritienu un guva pamatīgas galvas un kakla traumas.

(papildināts)

Par Šūmahera kritienu oficiālu komentāru sniegusi viņa preses sekretāre Sabīne Kēma: „Mihaels privātā slēpošanas ceļojumā Francijas alpos nokritis uz galvas. Viņš ir nogādāts slimnīcā un tiek medicīniski profesionāli aprūpēts. Mēs ceram uz sapratni, ka mēs par viņa veselības stāvokli vēl nevaram sniegt informāciju. Viņam galvā bija ķivere un viņš nebija viens." Pēdējais komentārs skaidro medijos parādījušos informāciju, ka Šūmahers slēpojis kopā ar savu 14 gadus veco dēlu.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png