profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nedēļas nogalē startē 'Race of Champions', izloze kopā saved aizraujošus dueļus

Go4speed 25.01.2023 - 23:42 Nedēļas nogalē startē 'Race of Champions', izloze kopā saved aizraujošus dueļus
Foto: Race of Champions

Šajās brīvdienās otro gadu pēc kārtas paralēlajā ledus trasē Zviedrijā, Baltijas jūrā (nepilnu 100 kilometru attālumā no polārā loka), startēs ''Race of Champions'' (ROC) sacīkstes. Pirms gada par Nāciju kausa ieguvējiem kļuva Olivers un Peters Solbergi, kuri finālā pārspēja ASV izlasi. Tikmēr par 'Race of Champions' čempionu, pārspējot nu jau bijušo F1 pilotu Sebastjanu Fetelu, kļuva neviens cits kā Sebastjans Lēbs, kuram šis bija ceturtais šāds tituls.


Foto: Race of Champions

Arī šogad sacīkstes notiks turpat uz ledus, kur sportistu rīcībā būs šādas automašīnas – Cupra Urbanrebel Concept (435 Zs, 510 NM), Zeroid X1 (335 ZS), Polaris RZR (181 ZS) un Supercar Lites (320 ZS).

Šī gada automašīnas:
Foto: Race of Champions

Uz starta arī šogad izies zvaigžnots sastāvs, kuru pārstāvēs sportisti no tādiem sacīkšu seriāliem kā Formula 1, Formula 2, IndyCar, Le Mans, W Series, WRC, pasaules RX, Nitro RX un X-Games.

Notikusi sacensību izloze, kas jau pirmajā kārtā kopā savedīs aizraujošus dueļus. Sacensības sāksies sestdien ar Nāciju kausu, kur izloze pirmajā ceturtdaļfināla pārī kopā savedusi Norvēģiju (Peters un Olivers Solbergi) un Franciju (Sebastjans Lēbs un Adriens Tambijs (2022.gada eTouring Car pasaules kausa čempions)). Tāpat jāatzīmē tādi pāri kā Zviedrija (Johans Kristofersons un Matias Ekstroms) pret Ziemeļvalstu izlasi (Toms Kristensens un Feliks Rosenkvists). ASV izlase ar Trevisu Pastranu un Taneru Faustu sacentīsies pret pasaules izlasi, kuru pārstāvēs Felipe Drugovičs un Tjerī Noivils. Vācijas izlasi otro gadu pēc kārtas pārstāvēs Sebastjans Fetels un Miks Šūmahers.

Foto: Race of Champions

Svētdien tiks noskaidrots 'Race of Champions' čempions, un arī šeit izloze bijusi pārsteigumiem bagāta. Noteikti 1/8 finālā jāatzīmē tādi pāri kā Peters Solbergs pret Oliveru Solbergu, Sebastjans Lēbs pret Tjerī Noivilu, Johans Kristofersons pret Taneru Faustu, Trevis Pastrana pret Matiasu Ekstromu.

Sacensības tiešraidē abas dienas pārraidīs TV3 Sport 3 (sestdien plkst. 13:00) un TV3 Sport (svētdien plkst. 13:00), kā arī Youtube kanālā.

Izloze sestdien:


Izloze svētdien:


Race of Champions uzvarētāji:


Nāciju kausu ieguvēji:


2022.gada labākie momenti:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png