profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baldiņš ar Bloku un citām zvaigznēm Saūda Arābijā piedalīsies lielākajā autofestivālā

Mārtiņš Jankovskis 08.01.2022 - 22:00 Baldiņš ar Bloku un citām zvaigznēm Saūda Arābijā piedalīsies lielākajā autofestivālā
Foto: No personīgā arhīva

No 8. līdz 14.janvārim Saūda Arābijā, Rijādā, norisināsies autoizstāde un autofestivāls Autoville, kas pulcēs dažādas motorsporta slavenības. Šī pasākuma ietvaros būs redzamas dažādas izstādes, kā arī notiks koncerti.


Foto: No personīgā arhīva

Kā portālam Go4speed pastāstīja latviešu autosportists Ronalds Baldiņš, tad arī viņš piedalīsies šajā autofestivālā.   "Jauns gads sācies ar jauniem piedzīvojumiem. Šobrīd esam Saūda Arābijā, kur piedalīsimies lielākajā autofestivālā Autoville, kas notiks 17 miljonu kvadrātmetru lielā teritorijā. Liels prieks, ka pēc ASV un Nitro RX čempionāta mūs pamanījuši arī citi cilvēki, tāpēc pēc Autoville pasākuma organizatora ielūguma esam šeit, par ko ir liels prieks," iesāk Ronalds Baldiņš.  


Foto: No personīgā arhīva

Sportists atklāja, ka šajā autofestivālā būs sagatavota īpaša trase, kur notiks atsevišķas sacensības. Uz starta bez Baldiņa, kurš brauks rallijkrosa klasē, stāsies arī ASV zvaigzne Kens Bloks (trasē dosies ar 1400 Zs jaudīgo Ford Mustang), Andreas Bakerūds (Škoda Fabia), pasaules labākie drifteri, stantraidera braucēji, motofrīstailisti u.t.t.  


Kena Bloka auto

Ronalds trasē dosies ar savu bagiju. "Organizators sākotnēji gribēja, lai mēs sūtam savu rallijkrosa Ford automašīnu, taču beigās vienojāmies, ka tomēr brauksim ar mūsu bagiju. Pagājušā gada izskaņā bagiju aizvedām uz Lietuvu, tad bagijs ar lidmašīnu devās uz Amsterdamu, no kurienes kopā ar vēl citām automašīnām tālāk lidoja uz Dubaiju un pēc tam Rijādu," nobeidz Baldiņš, kurš jau piektdien izmēģināja trasi.  


Foto: No personīgā arhīva

Kā portālam Go4speed pastāstīja Jānis Bergs, kurš arī devies uz Saūda Arābiju, tad šodien notika negaidīts, bet patīkams pavērsiens no organizatoriem, kuri Ronaldam šovā piedāvāja kopā ar Pro drifteri un stantraideri Butsiju Butleru braukt vēl vienā klasē ar Can-Am bagiju.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png