profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vāģi Racing izstrādājuši 'Toyota Yaris GR' ziemas un grants komplektu

Go4speed 28.12.2021 - 16:27 Vāģi Racing izstrādājuši 'Toyota Yaris GR' ziemas un grants komplektu
Foto: Vāģi Racing

Šobrīd aizvien vairāk Latvijas ceļos ir redzama jaunā ''Toyota Yaris GR'' automašīna, kas ir izstrādāta kopā ar Toyota Gazoo Racing World Rally Team ekspertiem. Šis auto ietver progresīvas tehnoloģijas, kas apkopo zināšanas un tehnoloģijas no motosporta virsotnes. Šis sportiskais pilnpiedziņas auto katru dienu sniedz patiesu sporta automobiļa sajūtu uz ceļiem.

Šis jaudīgais pilnpiedziņas auto ir aprīkots ar R18 collu riteņiem, tāpēc saprotams, ka ar šādu auto būs grūti braukt pa sniegotiem un grants ceļiem.

Taču Vāģi Racing ir atraduši risinājumu un ar saviem inženieriem izstrādājuši Toyota Yaris GR ziemas un grants komplektu (kitu), kas jebkuram šīs automašīnas īpašniekam ļaus gūt adrenalīnu un izjust neaizmirstamas emocijas.


Foto: Vāģi Racing

''Esam izstrādājuši ziemas un grunts riteņu komplektu ''Toyota Yaris GR'' automašīnai, tāpēc tagad šim auto ir iespējams uzstādīt arī R15 izmēra diskus (Pārbūves komplekts sevī ietver bremžu diskus, bremžu disku karstuma aizsargus, bremžu suportu skavas, modificētus lodbalstus, riteņu un pusasu uzgriežņus u.c. lietas). Tāpat arī piedāvājam alumīnija aizsargpannu, kas stiprinās oriģinālajās vietās, tāpēc nav nekas jāmetina un ar to legāli var iziet tehnisko apskati. Šo visu komplektu var iegādāties pie mums. Piedāvājam uzstādīšanu, kā arī visu varam atdot klientam, kurš to vēlāk var uzstādīt jebkurā servisā,” portālu Go4speed informē Vāģi Racing.


Foto: Vāģi Racing

Šai sportiskajai automašīnai jeb Toyota Yaris WRC mazajam brālim standartā ir R18 collu riteņi, ar kuriem būs grūti pabraukt pa sniegotiem un grants ceļiem, bet, uzliekot šādu pārbūves kitu uz mazākām, šaurākām un labākām riepām, braukšana būs daudz labāka un patīkamāka. ''Ja kāds ar šādu auto plāno braukt kādos sprintos, minirallijā vai citur, tad, iegādājoties šādu kitu, to varēs droši darīt, un braukšana būs daudz dinamiskāka.''

Tāpat Vāģi Racing, kuri ir oficiālie Akrapovič izpūtēju dīleri Latvijā, ne tikai piedāvā iegādāties, bet arī uzstāda šos pasaulē slavenos izpūtējus, kas automašīnai dod līdz pat papildus 12 Zs lielāku jaudu.


Foto: Vāģi Racing

Pie šāda jauna Akrapovic Exhaust System izpūtēja tika Jāņa Baumaņa ''Toyota Yaris GR'', kam tagad ir ne tikai "niknāka" skaņa, bet auto ir arī atsaucīgāks uz gāzes pedāli un šķiet arī nedaudz jaudīgāks.


Šobrīd ''Toyota Yaris GR'' kļuvis par vienu no populārākajiem sportiskajiem automobiļiem. Ar šādu auto jau pārvietojas tādi Latvijā zināmi autosportisti kā Jānis Baumanis, Reinis Nitišs, Jānis Vanks, Guntis Lielkājis un citi. Jau šobrīd Latvijā ir vairāk nekā desmit jaunās ''Toyota Yaris GR'' automašīnas.


 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png