profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

333 Ziemas kausa 4.posmā triumfē Žentiņu ģimene

Go4speed 29.01.2018 - 12:39 333 Ziemas kausa 4.posmā triumfē Žentiņu ģimene
Publicitātes foto

Sestdien, 27.janvārī, miglā un lietū tika aizvadīts 333 Ziemas kauss 4.posms, kas šoreiz norisinājās pēc Super Sprint formāta. Kopumā 88 dalībnieki cīnījās par labāko apļa laiku uz asfalta seguma, trases konfigurācijā, kas vijās cauri visam sporta kompleksam – ar startu drošas braukšanas poligonā, tehniskā mazā kartingu trase un ātruma izacinājums lielajā trasē.

Super Sprint rezultāti pieejami šeit:
Sezonas kopvērtējuma rezultāti pēc 4.posmiem šeit

2WD klase
Priekšpiedziņas klasē kopumā uz starta izgāja 27 dalībnieki (13 PRO,14 AM). PRO grupā visas dienas garumā pārliecinoši ātrākais bija Varis Žentiņš, uzstādot labāko apļa laiku visus četros braucienos. Savukārt, ļoti sīva cīņa par 2.vietu/3.vietu notika starp Modri Žentiņu un Otto Birznieku, abiem braucējiem vienāds punktu skaits (94) rezultātu tabulā, bet pjedestāla izkārtojumu šoreiz noteica 4.brauciens. Tādējādi pirmā vieta Varim Žentiņam, otrā Otto Birzniekam, bet trešā – Modrim Žentiņam.

Sezonas kopvērtējumā šobrīd līdera pozīcijā Otto Birznieks, otrā vieta Aivo Gailītim, bet trešā – Tomasam Štolcermanim.
AM grupā lieliskus rezultātus uzrādīja vairāki junioru braucēji un arī divas dāmas. Šoreiz pirmā vieta Dināram Tučam, otrā Neldai Žentiņai, bet trešā – junioram Patrikam Ločmelim. Sezonas kopvērtējumā līderis ir Dinārs Tučs, aiz sevis atstājot juniorus - Kristu Zideru un Patriku Ločmeli.

RWD klase
Aizmugures piedziņas PRO grupā šoreiz uzvaru izcīnīja Kaspars Mamons, uzstādot labāko laiku 3 no 4 braucieniem, otrā vieta Raivim Galviņam. Lai arī trīs dalībniekiem vienāds punktu skaits (86), trešo pakāpienu uz pjedestāla izcīnīja Jānis Apsītis.
Kopvērtējuma tabulā ļoti blīvi rezultāti, šobrīd pirmajā vietā Aigars Tīdmanis, par 1 punktu apsteidzot Kasparu Mamonu, bet trešajā vietā Raivis Galviņš, kuru no pirmās vietas šķir tikai 3 punkti. AM grupā šoreiz neierasts pjedestāla izkārtojums, pirmā vieta Gatim Ģērmanim, otrā vieta Kristapam Pliķēnam, bet trešā – Kasparam Verdenam. Sezonas līderis Artūrs Vilciņš šoreiz tikai ceturtais.


Publicitātes foto

Arī sezonas kopvērtējuma tabulā notikušas izmaiņas, lai arī Artūrs Vilciņš joprojām ir pārliecinošs līderis, pēc šī posma uz otro vietu pakāpties ir izdevies Gatim Ģērmanim, bet uz trešo – Kasparam Verdenan.
Kopumā šoreiz RWD grupu pārstāvēja 28 dalībnieki (12 PRO, 16 AM)

4WD klase
Pilnpiedziņas klasē kopumā startēja 33 dalībnieki (20 PRO, 13 AM). Visas dienas garumā PRO grupā nebija izteiktu līderu, ātrāko laiku katrā braucienā uzstādīja kāds cits dalībnieks. Taču uzvara šoreiz Mārcim Stūriškam, kurš bija ātrākais 4.braucienā un uzstādīja arī visas dienas ātrāko laiku, otrais Artis Vicinskis, bet trešais – Sandis Eislers. Sezonas kopvērtējumā līderis ir Jānis Hāns, Mārcim Stūriškam otrā vieta, bet Artim Vicinskim - trešā.

Savukārt AM grupā atkal bija novērojama lieliska cīņa starp Uldi Megni un Mārtiņu Ozoliņu, katram uzvaras 2 no 4 braucieniem, taču šoreiz pirmā vieta Mārtiņam Ozoliņam, otrā vieta Uldim Megnim, trešā – Jānim Dancim, kurš šosezon piedalījās pirmo reizi. Taču sezonas kopvērtējuma līderis vēl joprojām ir Uldis Megnis, aiz sevis atstājot Egonu Ansbergu un Kristapu Mazūru.

Atgādināsim, ka kopvērtējumā tiks vērtēti tikai 4 no notikušajiem 5 posmiem, tāpēc paredzams, ka kopvērtējuma tabulā ir gaidāmas izmaiņas. Sezonas noslēdzošais posms jau 10.februārī – NESTE Klasiskais formās, kurā tad arī tiks noskaidroti un apbalvoti sezonas uzvarētāji!

Informāciju sagatavoja:
Alise Krustkalne

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png