profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

333 Ziemas kausa 4. posms norisināsies supersprinta formātā

Go4speed 25.01.2018 - 10:57 333 Ziemas kausa 4. posms norisināsies supersprinta formātā
Foto: Artūrs Pavlovs

Šo sestdien, 27. janvārī, 333 Ziemas kausā tiks aizvadīts pirmspēdējais – ceturtais – posms, kas norisināsies supersprinta formātā.

Dalībniekiem būs jāveic viens treniņbrauciens un četri sacensību braucieni, no kuriem tiks ieskaitīti trīs labākie.
 Sacensību reģistrācija un starts būs visām klasēm kopā pēc kopvērtējuma rezultātiem.

Kā ziņo organizatori, tad trases konfigurācijā būs iekļautas gan grunts, gan asfalta sekcijas. Precīza trases konfigurācija tiks publicēta nedēļas otrajā pusē, izvērtējot laikapstākļus.


Foto: Artūrs Pavlovskis

2WD klasē sezonas kopvērtējumā PRO ieskaitē līdera pozīcijā Otto Birznieks, otrā vieta Reinim Trūpam, bet trešā – Tomasam Štolcermanim. Amatieru klasē pēc trīs posmiem līderos izvirzījies Dinārs Tučs, apsteidzot Kristu Zideru par 2 punktiem, bet uz trešo vietu pakāpies vēl viens juniors – Patriks Ločmelis.

RWD klasē pēc trešā posma par kopvērtējuma līderi kļuvis Aigars Tīdmanis, bet otrajā vietā, par vienu punktu apsteidzot Kasparu Mamonu, šobrīd Raivis Galviņš.  Starp amatieriem kopvērtējumā pārliecinošs līderis ir Artūrs Vilciņš, bet uz otro vietu pakāpies Arvis Āboliņš, trešais – Gatis Ģērmanis.

Foto: Artūrs Pavlovs

4WD klasē pēc trim posmiem līderpozīciju spēja saglabāt Jānis Hāns, Mārcim Stūriškam no ceturtās vietas izdevās pakāpties uz otro vietu, savukārt Artim Vicinskim no sestās vietas uz  trešo. Kopvērtējumā amatieru klasē līderis vēl joprojām ir Uldis Megnis, aiz sevis atstājot Egonu Ansbergu un Modri Feodorovu.  

Pieteikšanās sezonas 4. posmam norisinās sacensību majaslapā, savukārt dalībniekiem, kas šajā sezonā piedalīsies pirmo reizi, jāaizpilda arī kvalifikācijas anketa.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png