profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'333 Ziemas kauss' tiek atklāts ar rekordlielu dalībnieku skaitu

Go4speed 29.12.2014 - 17:10 '333 Ziemas kauss' tiek atklāts ar rekordlielu dalībnieku skaitu
Modris Žentiņš. Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

27. decembrī sporta kompleksā „333" notika „333 Ziemas kauss 2014/2015" pirmais posms, kas pārsteidza ar rekordlielu dalībnieku skaitu - 96 dalībnieki trīs klašu ieskaitē. Visās trīs klasēs konbkurence bija ļoti sīva un nokļūt uz pjedestāla braucējiem bija liels izaicinājums.

Aizmugures piedziņas klasē startēja 32 dalībnieki, no kuriem 30 dalībnieki bija izvēlējušies braukt ar BMW markas automašīnām. Šajā klasē patīkamu pārsteigumu, izcīnot uzvaru, sagādāja Krišs Jaunzems, kuram ir tikai 16 gadu. Krišs līdz šim ir aktīvi piedalījies Prokart kartinga sacensībās, taču šī gada ziemas mēnešos ir nolēmis izmēģināt savas prasmes ziemas standarta auto sacīkstēs. Kā otrais uz pjedestāla kāpa Armands Zviedris. „Priecē kuplais dalībnieku skaits. Acīmredzot visi noilgojušies pēc gonkām, pēc ziemas. Plānoju braukt visus piecus posmus," komentē Armands Zviedris. Pjedestāla trijnieku noslēdza 333 kausu uzticamais dalībnieks, kurš startē jau trešo sezonu - Raivis Galviņš.


Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Priekšpiedziņas klasē par pjedestālu cīnījās viskuplākais dalībnieku skaits - 35. Pirmo vietu izcīnīja pieredzējušais Modris Žentiņš, kuram sekoja Miks Gabrāns, bet trešajā vietā ierindojās Reinis Trūps. „Īpašai cīņai nebiju noskaņojies, mērķis bija pabraukt savam priekam. Protams, vienmēr patīkami, ka var uz pjedestāla uzkāpt. Domāju, ka sportiskāks rezultāts būtu bijis, ja vienas klases dalībnieku ietvaros varētu izbraukt kompaktāk, vienādākā laikā, vienādākos trases seguma apstākļos, lai rezultāti būtu vienlīdzīgāki," pēc sacensībām iesaka Modris Žentiņš.

Pilnpiedziņas klasē uz starta stājās 29 dalībnieki, kuriem sacensību plānotais sākums iekavējās par vairāk kā divām stundām. Tomēr dalībnieki bija saprotoši un gandarīti cīnīties par vietu tik sīvā konkurencē. Šajā klasē braucēji lielākoties startēja ar Subaru markas automašīnām, uz pjedestāla kāpjot jauniem, 333 kausā nestartējošiem dalībniekiem - pirmā vieta Krišjānim Krapānam, otrā Jānis Krustam un trešā vieta Dainim Rasam.


Pilnpiedziņas klases dalībnieki uz starta stājās jau tumsā. Foto: Valdis Zāgeuss, Go4speed

Organizatori arī informē, ka kausa trešais posms tiek pārcelts no 24. uz 25. janvāri. Līdz 5. janvārim tiks precizēts kausa nolikums par riepām, ar kurām turpmāk drīkstēs startēt šī kausa ietvaros.
Komentāri
nezaaliitis 29.12.2014 21:06
Bla bla bla un ierunājās umņiki kas tikuši pie "īpašās" riepas no vienas partijas un grib sačakarēt normālu pasākumu.
P.S. Tantes runā ka atsevišķas personas varot tikt pie spešalī īpašās/individuālās riepas pēc "specpasūtijuma" kas būs gaismas gada attālumā no tām ko parastais mirstīgais var nopirkt piemēram interneta veikalā.
Peace!
bahins 29.12.2014 18:46
Kapec peksni jamaina nolikums ? VAI KADAM ZIEMAS SPECIALISTAM NEPATIKA KA JAUNS PUIKA UN MEITENE MACEJA PABRAUKT ATRAK! Sadlu rarotas riepas ir piejamas visiem un par loti pieejamam cenam! Gribetos zinat kapec tik peksni japienem kaut kadi grozijumi?
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png