profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gunārs Kosojs kļūst par jauno LAF Krosa komisijas vadītāju

Go4speed 01.02.2018 - 10:12 Gunārs Kosojs kļūst par jauno LAF Krosa komisijas vadītāju
Gunārs Kosojs. Foto: Dace Janova

Trešdien Rīgā notikušajā LAF Krosa komisijas biedru sapulcē par jauno komisijas vadītāju tika ievēlēts Gunārs Kosojs, ziņo autocross.lv. Sabiedrībā zināms kā sacensību vadītājs, galvenais tiesnesis un komisārs pārņems Krosa komisijas vadību pēc 18 gadu ilgas Intas Ulmes darbošanās šajā amatā.

Gan Ulme, gan Kosojs bija izvirzīti kā kandidāti uz LAF Krosa komisijas vadītāja amatu. Tomēr Inta pēc daudziem gadiem šajā amatā savu kandidatūru atsauca. Lielā mērā tieši viņa bija gan uzrunājusi Gunāru kā savas pozīcijas iespējamo turpinātāju, gan aicināja sapulces dalībniekus atdot balsis tieši par Kosoju. Līdz ar to vadības maiņa notikusi harmoniski un rada labu turpinātības sajūtu. Balsojumā vadītājs ievēlēts vienbalsīgi (no 27 komisijas juridiskajiem biedriem bija pārstāvēti 22).

Gunārs Kosojs savā komandā – komisijas padomē – saglabāja lielāko daļu līdzšinējos biedrus: Intu Ulmi, Arni Vēzu, Ivo Traubergu, Jāni Beļakovu, Jāni Kozlovski un Viesturu Saukānu. Komisijas padomes sastāvs tika paplašināts ar Jāni Bergu (rallijkrosa organizatoru pārstāvis), Arni Odiņu (autokrosa organizatoru pārstāvis), Gintu Freimani (tehniskā komisija) un Mārtiņu Lapsu (folkreisa un tiesnešu pārstāvis). No vecā sastāva darbu neturpinās Modris Volksons, kurš gan privātā sarunā vēlāk atzina, ka aicinājuma gadījumā neatteiks darbu ne sacensību tehniskajā komisijā, ne drošības karkasu sertificēšanā.


Inta Ulme. Foto: Raimonds Volonts

Arī par padomes sastāvu tika nobalsots vienbalsīgi.

Komisijas jaunais vadītājs neplāno straujus manevrus un kādus revolucionārus risinājumus komisijas darbā, jo vairāk tāpēc, ka komisijas līdzšinējais darbs visas LAF kontekstā no speciālistiem tika novērtēts kā produktīvs un saliedēts. Taču skaidrs, ka darba netrūka iepriekšējai vadībai, un arī jaunajai būs daudz darāmā.

Inta Ulme Krosa komisijas vadītājas amatā aizvadīja vairākus termiņus, kopā 18 gadus. Komisijas ietvaros mīlētā un cienītā speciāliste saglabās komisijas sekretāres amatu, darba procesā nododot vadītājam un komandai savu pieredzi un zināšanas.

Autocross.lv savā un, atļausimies, daudzu sportistu vārdā izsaka lielu pateicību Intai par paveikto, par attieksmi un aizrautību visu šo gadu garumā! Pieredze, padoms un sievišķīgās intuīcijas ziņotais mums būs nepieciešams arī turpmākajos gados!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png