profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jūlijs Latvijas krosa saimei būs ļoti karsts

Go4speed 23.06.2017 - 10:07 Jūlijs Latvijas krosa saimei būs ļoti karsts
Foto: Mārtiņš Vanags

Kā ziņo autocross.lv, tad jūlijs Latvijas krosa saimei būs ļoti aktīvs un karsts, jo tuvu un tālu paredzēti svarīgi notikumi. Jūlijs sāksies ar kuplu mūsējo skaitu pasaules un Eiropas rallijkrosa Zviedrijas posmā. Turpinājumā Latvijas autokrosa čempionāts un folkreiss Pilskalnos, NEZ posms 333 un Vilkičos, folkreiss Vecpilī, Eiropas un Baltijas autokross.

Zviedrijas posmā Hēljesā Supercar klasē startēs Jānis Baumanis un Reinis Nitišs, bet Super 1600 uz starta izies Artis Baumanis, Juris Spīķis un Arnis Odiņš.

Tuvākajās nedēļās notiks arī trīs Eiropas autokrosa čempionāta posmi – šonedēļ Vācijā, pēc tam Čehijā un Francijā. Pašlaik izkristalizējies, ka Latviju pārstāvēs vienīgi Ervins un Justs Grenči.

Tikmēr jūlija pirmajā pusē Jēkabpils puses Pilskalnos lielais nacionālā krosa festivāls. Sestdienā LAF Folkreisa Vasaras kausa trešais posms un LAF Krosa komisijas kausa kārtējā sacīkste, kas kā treniņš var lieti noderēt nākamās dienas Latvijas autokrosa čempionāta posmam.

Jūlija vidu 333 trasē NEZ Rallijkrosa un NEZ Kroskartu čempionāta posms, kas būs arī Latvijas rallijkrosa kausa sacīkste. Nedēļu vēlāk NEZ rallijkrosa karavāna dosies uz Lietuvu, lai aizvadītu nākamo posmu Vilkičos.

Nedēļu pēc 333 rallijkrosa skati pārcelsies ne tikai uz Lietuvu, bet arī Vecpils autotrasi, kur tiks aizvadīta vēl viena folkreisa un LAF Krosa komisijas kausa sacīkste.

Jūlijs būs karsts un trasē izbrauks, šķiet, visu Krosa komisijas disciplīnu pārstāvji. Jūlija beigās Igaunijā turpināsies arī Baltijas kauss smago automašīnu braucējiem.

Būs karsti!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png