profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Startam Pilskalnu trasē ar 'Renault Clio' automašīnu piesakās Uģis Traubergs

Go4speed 10.02.2017 - 10:15 Startam Pilskalnu trasē ar 'Renault Clio' automašīnu piesakās Uģis Traubergs
Publicitātes foto

Sestdien Jēkabpils puses Pilskalnu trasē startam LAF Krosa komisijas autokrosa kausā pieteicies Uģis Traubergs, kurš trasē izvedīs ''Renault Clio'' automašīnu. Šis pieteikums jau tā spožo dalībnieku sastāvu sestdienas sacīkstei padara īpaši spožu.

2000.gada Eiropas autokrosa čempions Traubergs cīņā dosies ar ''Clio'', kas vasarā tiks izmantots rallijkrosa cīņās. Aizraujošā Pilskalnu trase, kurā ir gan ātri, gan lēni līkumi, gan garas taisnes, gan tramplīns, ir laba izmēģinājumu vieta. Ar šo auto savulaik sacīkstēs startēja Jegors Saņins, bet pērn tehniku Latvijas rallijkrosa kausā izmantoja Artūrs Pumpurs, izcīnot uzvaru kopvērtējumā.

Līdz ar to krosa klases sastāvs ir zvaigžņu un sportisko intrigu pārpilns. 15 dalībnieku vidū bez jau iepriekš minētajiem krosa panākumu guvējiem pievienojies arī bijušais Latvijas vicečempions Ritvars Zobens, kurš trasē vedīs pilnpiedziņas Audi. Arī krosa debitants Armands Plūme dosies cīņā ar pilnpiedziņas “gredzenu pavēlnieku”. Vēl viens debitants Ģirts Kuzmanis startēs ar VW Golf II. Cīņai gatavs arī viens no titulētākajiem aktīvajiem braucējiem Andis Kļava un allaž daudzsološais Juris Smilga ar ''Ford Fiesta'', kā arī vēl vairāki citi braucēji.

Arī folkreisā lēni uzsāktā pieteikšanās noslēgusies ar labu sastāvu. Par pēdējā brīža patīkamo pārsteigumu parūpējās krosā titulētais Jānis Spīķis, kurš trasē izvedīs ekstravaganto ''Opel Astra Caravan'' automašīnu. Folkreisā ar bijušo Gabrānu ģimenes izmantoto ''VW Golf II'' debitēs Krists Kalniņš, kuram ir vērā ņemama sprintu un rallija tipa sacensību pieredze. Pozitīvi, ka trasē gatavs atgriezties Brenguļu posmā smagu avāriju piedzīvojušais Raivis Anops, kurš pēc sava auto norakstīšanas uz šo posmu ticis pie Raimonda Āboliņa vasarā izmantotā ''VW Golf II''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png