profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bokam smadzeņu satricinājums un gultas režīms (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 03.06.2016 - 00:02 Bokam smadzeņu satricinājums un gultas režīms (VIDEO)
Jānis Boks (#11). Foto: AutocrossInfo

Jau ziņojām, ka Eiropas autokrosa čempionāta pirmais posms Vācijā neveiksmīgi beidzās Jānim Bokam, kurš iekļuva smagā avārijā. Pirmā kvalifikācijas brauciena startā Boks izvirzījās vadībā, taču pirms pirmā līkuma viņa bagijā nebremzējot ietriecās holandietis Terijs Kalagans. Kā redzams video, tad Kalagans ieskrēja Boka (#11) bagijā, pēc kā mūsu sportists ieskrēja trases norobežojumā, bet vēlāk pēc atkārtota sitiena Jānis, iespējams, jau zaudējis samaņu, vēlreiz ieskrēja apmalē. 

Kā redzams video, tad Kalagans ieskrēja Boka (#11) bagijā, pēc kā mūsu sportists ieskrēja trases norobežojumā, bet vēlāk pēc atkārtota sitiena Jānis, iespējams, jau zaudējis samaņu, vēlreiz ieskrēja apmalē. 

Trieciens bija tik spēcīgs, ka Jānis guva spēcīgu sitienu pa galvu un samaņas zudumu. Boks tika nogādāts slimnīcā un, kā vēlāk atzina sportists, tad brīžus pēc starta viņš neatceras. Par laimi, Jānis ātri tika izrakstīts no slimnīcas, taču tagad sportistam priekšā atveseļonās periods.

Kā portālam Go4speed atzina Boks, tad viņam tagad ir gultas režīms. ''Šobrīd viss ir kārtībā, taču man ir konstatēts smadzeņu satricinājums. Tagad divas nedēļas ir jāguļ gultā, bet citādi viss ir kārtībā. Sacensībās, visticamāk, atgriezīšos uz Nova Pakas posmu (jūlija sākums), taču līdz tam vēl mašīnai daudz kas jāizdara vēl,'' tā Jānis Boks.

Atgādināsim, ka šajā nedēļas nogalē Lietuvā, Vilkiču trasē, norisināsies Eiropas autokrosa čempionāta otrais posms, kurā uz starta stāsies Ervins un Justs Grenči (SuperBuggy/JuniorBuggy), Juris un Andris Kuļikovski (SuperBuggy/Buggy 1600) un Aldis Zēbergs (TouringAX).
 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png