profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brenguļu autotrases pārstāvis: Sākām laistīt trasi, lai šovs skatītājiem būtu aizraujošāks

Go4speed 30.12.2015 - 12:37  Brenguļu autotrases pārstāvis: Sākām laistīt trasi, lai šovs skatītājiem būtu aizraujošāks
Foto: Kaspars Cikmačs

Portāls jau ziņoja, ka folkreisa un autokrosa ziemas kausa 1. posms, kas bija paredzēts 20.decembrī Brenguļu autotrasē, ziemai nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ tika pārcelts. Ņemot vērā jaunākās prognozes un šī brīža situāciju, autocross.lv ziņo, ka Brenguļu autotrases organizatori paziņojuši, ka decembrī atceltais Brenguļu-1 posms pārcelts uz 17. janvāri, nedēļu pēc 9. janvāra Upesciema posma.

Šobrīd teorētiski pastāv iespēja, ka sportistiem var nākties veikt trīs posmus pēc kārtas, jo 23. janvārī ir paredzēta sacīkste Vecpilī. Ja par pirmajiem diviem posmiem šobrīd var gandrīz droši teikt, ka ziema būs un posmi notiks, tad par Vecpils posmu šobrīd neko skaidri nevar zināt. Ja tomēr ziema patīkami pārsteigs, tad notiks trīs posmi pēc kārtas, tāpēc tad viss būs atkarīgs no sportistiem un viņu prasmēm nesabojāt mašīnas, lai varētu aizvadīt visus posmus.

Brenguļu autotrases komanda ziņo, ka jau šobrīd notiek cītīga trases gatavošana: ''Prognozes rāda stabilu salu divas, trīs nedēļas uz priekšu, tāpēc jau sākām laistīt trasi. Vēlamies izveidot vērā ņemamu ledus kārtu, lai krosa klase varētu startēt ar radzēm, un šovs skatītājiem būtu aizraujošāks. Ja kusīs, tad kusīs, bet mēs būsim izdarījuši visu, ko varam,” saka Arnis Odiņš. ''Jebkurā gadījumā vēlamies, lai jau garajās brīvdienās trase varētu funkcionēt.''

Jāatgādina, ka ziemas kausa nolikums paredz, ka sezona uzskatāma par oficiāli notikušu, ja aizvadīti vismaz trīs no paredzētajiem septiņiem posmiem. Šobrīd, kā zināms, vēl nav aizvadīts neviens posms.

Šā brīža LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa ziemas daļas kalendārs:
2. posms, 26. decembris – Vecpils-1, Vecpils autotrase (Atcelts/laikapstākļi)
3. posms, 09. janvāris – Upesciems, Garkalnes autotrase
1. posms, 17. janvāris – Valmiera-1, Brenguļu autotrase
4. posms, 23. janvāris – Vecpils-2, Vecpils autotrase
5. posms, 13. februāris – Kalna pagasts, Pilskalnu trase
6. posms, 21. februāris – Valmiera-2, Brenguļu autotrase
7. posms, 06. marts – Smiltene, Tepera autotrase
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png