profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

J.Grencim Francijā augstākais rezultāts karjerā, E.Grencim kūlenis (VIDEO)

Go4speed 23.07.2015 - 10:32 J.Grencim Francijā augstākais rezultāts karjerā, E.Grencim kūlenis (VIDEO)
Ervins Grencis. Foto: Ralf Hofacker

Aizvadītajā Eiropas autokrosa čempionāta posmā Francijā labāko rezultātu no Latvijas braucējiem uzrādīja JuniorBuggy braucējs Justs Grencis, kurš klasē guva savu augstāko rezultātu karjerā – piekto vietu. SuperBuggy klasē Jānis Boks sestajā vietā, bet Ervins Grencis neizkļuva no pusfināla.

Kā ziņo autocross.lv, tad 13 dalībnieku konkurencē Justs Grencis trīs kvalifikācijas braucienu summā guva augsto ceturto vietu, savukārt savā pusfinālā bija izcils – otrā vieta. Finālā Justs guva piekto vietu, par 17 sekundēm atpaliekot no uzvarētāja Milana Vaneka. Jāpiezīmē, ka finālā Grencis juniors brauca otrajā vietā, līdz sagriežoties atkrita uz piekto vietu.


Foto: Autocross-Info.de

SuperBuggy klasē Jānis Boks aizvadīja lielisku sacīksti, braucienos gūstot divas uzvaras un vienu otro vietu, kas ļāva kvalifikāciju noslēgt trešajā vietā. Jānis uzvarēja arī savā pusfinālā, stājoties uz starta fināla pirmajā rindā. Fināls neizdevās tiks spīdošs kā priekšbraucieni, tomēr sestā pozīcija ir atzīstams rezultāts pēc divām neveiksmēm iepriekšējos posmos. Finālā Boks pirmajā pagriezienā izslīdēja, paliekot pēdējais, tomēr drīz atguva pozīcijas sešiniekā.

Arī Ervins Grencis kvalifikācijā sasniedza labus rezultātus – kūlenim un sestajai vietai pirmajā braucienā sekoja viena uzvara un otrā vieta. Tas kvalifikāciju ļāva noslēgt sestajā pozīcijā. Diemžēl pusfināls iznīcināja sacīksti – pēc pirmā līkuma neveiksmes Ervins palika pēdējais, bet ceļā uz finišu tika apsteigts tikai viens konkurents, noslēdzot posmu 17. vietā.

Ervina Grenča kūlenis 1. kvalifikācijā:


Vāclava Fejfāra avārija 1. kvalifikācijā


SuperBuggy fināls:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png