profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Beate Klipa: Esam ieguldījuši lielu darbu, tāpēc uztraukumam nav pamata

Mārtiņš Jankovskis 24.04.2015 - 20:04 Beate Klipa: Esam ieguldījuši lielu darbu, tāpēc uztraukumam nav pamata
Beate Klipa. Foto: Andris Ozols

26. aprīlī „LMT Autosporta Akadēmijas” sportiste Beate Klipa aizvadīs sezonas pirmās sacensības autokrosā, startējot ar B600 bagiju. Šīs sacīkstes, kuras norisināsies Smiltenē, būs Latvijas čempionāta, Lietuvas čempionāta un Baltijas autokrosa čempionāta 1. posms. Sacensību starts tiks dots plkst.10:00, sporta kompleksā „Teperis”, un tajās piedalīsies vairāk nekā 100 autosportisti.

''LMT Autosporta Akadēmijas” jaunpienācēja Klipa šīm sacensībām ir gatavojusies vairākus mēnešus, veicot treniņbraucienus un fiziskās sagatavotības treniņus. Trenēšanās process bijis ļoti sarežģīts un nācies saskarties arī ar problēmām. ''Nedēļa, kad norisinājās aktīvi treniņbraucieni, nebija veiksmīga, jo bagijam saplīsa motors un nācās treniņus pārtraukt," stāsta Beāte Klipa.


Klipa (#8). Foto: Keivo Kõiv

''Motors ir nokalpojis godam, jo pagājušās sezonas piecas uzvaras ir labs rādītājs! Uztraukumam nav pamata, jo vienmēr ir iespējams risinājums. Mēs jau bijām sagatavojuši rezerves motoru un ieguldījām lielu darbu, lai svētdien Smiltenē varētu startēt ar pilnu atdevi,” motivācijas pilna stāsta B. Klipa.

B. Klipa ir ieguldījusi daudz pūļu un darba, lai sagatavotos šī gada sezonas startiem, jo paralēli mācībām ir jākoncetrējas sportam. Beate, kura ir līdz šim vienīgā daiļā dzimuma pārstāve – Latvijas autosporta čempione, centīsies attaisnot savu titulu un aizstāvēt to arī šosezon. Šogad B. Klipas bagijam ir netikai jauns motors, bet arī vizuālais veidols.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png