profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latviešu sportistiem lieliski rezultāti Čehijas posmā

Go4speed 18.08.2014 - 20:19 Latviešu sportistiem lieliski rezultāti Čehijas posmā
Ervins Grencis. Foto: www.autocross-ec.eu

Eiropas autokrosa čempionāta septītajā posmā Čehijā, Pržerovas trasē, lieliskus rezultātus sasnieguši Latvijas braucēji. SuperBuggy klasē Ervins Grencis atkārtoja savu labāko rezultātu Eiropā – sesto vietu, bet Andris Kuļikovskis Buggy 1600 klasē sasniedza septīto pozīciju.

SuperBuggy klasē Grencis bija sestajā vietā jau pēc laika kontroles. Tiesa, pirmais brauciens gan neizdevās veiksmīgs, jo grupā sasniegta piektā vieta, kas 24 dalībnieku konkurencē deva 14. vietu pēc pirmās dienas. Arī nākamajos braucienos Ervins nebija līderu vidū, savos startos gūstot ceturto un sesto vietu, kas deva tikai piekto vietu B fināla starta laukumā. B finālā sasniegta otrā vieta, bet stabils A fināla brauciens atnesa sesto vietu, kas ir jau trešo reizi gūts (otrreiz šogad) Grenča augstākais rezultāts EČ posmos.

SuperBuggy klasē spēkojās arī Juris Kuļikovskis, kuram gan sacīkste beidzās pēc kvalifikācijas – Juris palika pirmais aiz B fināla robežas, 19. vietā.

Buggy 1600 klasē Andris Kuļikovskis laika kontrolē guva sesto vietu, bet ar lielisku sniegumu braucienos – divas trešās un viena otro vieta – kvalifikācijas tūri noslēdza piektajā pozīcijā, pārliecinoši kvalificējoties startam A finālā. Saspringtā braucienā Andrim finālā septītā vieta.

JuniorBuggy Justs Grencis šoreiz nekvalificējās finālam, paliekot 12. vietā.

Eiropas čempionāta kopvērtējumā divus posmus pirms sezonas beigām Ervins Grencis SuperBuggy saglabā 16. pozīciju, bet par titulu cīnās vācieši Bernds Štūbe un Andre Hinenkamps.

Buggy 1600 klasē Andris Kuļikovskis pēc pāris izlaistiem posmiem ir 12. vietā, bez īpašām cerībām pakāpties augstāk atlikušajās sacīkstēs, lai gan viss ir iespējams. Par titulu sīva cīņa starp vāciešiem Renē Mandelu un Mihaelu Budlmaijeru, lai gan pretendentu uz uzvaru ir vairāk nekā divi šie līderi. JuniorBuggy klasē Justs Grencis kopvērtējumā 11. vietā, bet līderpozīcijās sīvi spēkojas čehi Filips Šmids un Vāclavs Triška. TouringAutocross klasē, šķiet, šogad piedzīvosim vēl vienu ungāra Tamaša Karai čempiona titulu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png