profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Māris Līcis šonedēļ turpina cīņu Eiropas čempionātā Vācijā

Go4speed 27.05.2011 - 12:59 Māris Līcis šonedēļ turpina cīņu Eiropas čempionātā Vācijā
Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed


Šajā nedēļas nogalē Zēlovas trasē Vācijā turpināsies Eiropas autokrosa čempionāts. Pēc savas labākās sacīkstes karjerā - pagājušajā svētdienā Mūsā sasniegta astotā vieta Buggy1600 klasē - uz nākamo posmu devies Latvijas sportists Māris Līcis.

Iepriekšējos Eiropas čempionāta  posmos startējušais Jānis Boks jau iepriekš plānoja izlaist abus nākamos posmus Vācijā. Sezonas otrajā pusē latviešu starti čempionātā varētu kļūt regulārāki, jo gan Līcis, gan Boks, gan brāļi Juris un Andris Kuļikovski plāno aizvadīt lielāko daļu atlikušo posmu.

Māris Līcis skaidro: „Pirms izbraukšanas uz Vāciju strādājām katru dienu un nakti, lai savestu mašīnu kārtībā pēc sarežģītās nedēļas nogales Mūsā."

Kā jau iepriekš ziņots, ka Līcis ceļā pēc astotās vietas Latvijas posmā piedzīvoja avārijas - sestdienas pirmajā kvalifikācijā paša izraisītu ielidošanu apmalē, bet svētdien Buggy1600 klases fināla startā iekļūstot masveida sadursmē. Uz atkārtoto startu komanda bija savedusi tehniku braukšanas, taču ne cīnīšanās gatavībā. Māris meistarīgi sasniedza finišu, gūstot astoto vietu.

Jānis Boks jau sākotnēji plānoja izlaist gan Zēlovas, gan Mačenbergas posmus: „Jāvelta laiks biznesam, kā arī, jau tradicionāli nepametam Latviju uz Līgo svētkiem. Lielā mērā šādu plānu izvēlējāmies, jo šogad nav uzdevums sasniegt ko īpašu kopvērtējumā, turklāt abas vācu trases nevieš lielu vēlēšanos apmeklēt. Tā kā startējam brīvā režīmā, tad izvēlamies nebraukt uz trasēm, kuras nesagādā sportisko gandarījumu. Uz pārējiem nākamajiem posmiem gan plānojam doties gatavi cīņām."

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png