profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Caune atzīst, ka neliela kļūda viņam maksājusi uzvaru

Go4speed 24.05.2011 - 12:56 Caune atzīst, ka neliela kļūda viņam maksājusi uzvaru
Aigars Tīdmanis/Go4speed


Nedēļas nogalē Eiropas autokrosa čempionāta trešajā pismā bagiju B-600 klasē startēja arī autosportists Krišjānis Caune, kurš, pieļaujot nelielu kļūdu, finišēja otrajā vietā.

Caunes pārstāve Sanita Pelēķe portālu „Go4speed" informēja, ka pirms sacensībām bagijam tika uzstādīti jauni amotrizatori un brīvajos treniņos Caune veica amortizatoru regulējumu izmaiņas. Oficiālajā treniņā tikai atlika uzrādīt labu laiku, taču "lidojošajā" aplī vispirms tika trasē rādīti dzeltenie karogi, bet pēc tam cits dalībnieks Krišjānim priekšā sagriezās. Rezultātā pirmajā kvalifikācijas braucienā Caune uz starta stājās trešajā rindā.

Pirmajā kvalifikācijas braucienā Krišjānis pēc lieliskiem apdzīšanas manevriem finišēja otrais, kas ļāva otrajā kvalifikācijas braucienā startēt no pirmās rindas. Arī otrajā un trešajā kvalifikācijas braucienā Caune finišēja otrais.

 Lielajā finālā Krišjānis Caune startēja no pirmās rindas ārmalas. Startā viņš izvirzījās vadībā, un sešus apļus Krišjānis pavadīja līderpozīcijā, taču tiesi aiz viņa "astē sēdēja"  Kaspars Bumbiers. Caune septītā apļa pirmajā līkumā kļūdījās, kā rezultātā Bumbiers viņu apdzina. Krišjānis Caune fināla braucienā izcīnīja 2.vietu.

Lielajā finālā Caune startēja no pirmās rindas ārmalas. Startā viņš izvirzījās vadībā, un sešus apļus Krišjānis pavadīja līderpozīcijā, taču tiesi aiz viņa "astē sēdēja"  Kaspars Bumbiers. Caune septītā apļa pirmajā līkumā kļūdījās, kā rezultātā Bumbiers viņu apdzina. Krišjānis Caune fināla braucienā izcīnīja 2.vietu.

Pēc sacensībām Caune atzina, ka abas dienas viņam bijušas īpašas, jo uz sacensībām ieradās viņa mamma, kura parasti to nedara,.

„Domāju, ka viņai bija krietni grūtāk vērot visas kontaktu cīņas, nekā man pašam tās pieredzēt. Esmu ļoti apmierināts ar savu stabilitāti un sapratu to, ka nedrīkst pieļaut pat vismazākās kļūdas. Šoreiz neliela kļūda, nenosedzot līkuma iekšmalu, man maksāja uzvaru!" atzīst sportists.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png