profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Trofi reidu čempionātā noskaidroti kausu ieguvēji

Go4speed 03.10.2011 - 09:21 Trofi reidu čempionātā noskaidroti kausu ieguvēji

Foto: Krišjānis Radziņš, 4x4 klubs

Ar spraigām cīņām trofi reidu sacensībās „Gladiatoriai 4x4” Lietuvā noslēdzies Latvijas Trofi reidu čempionāts un noskaidroti godalgoto vietu ieguvēji, portālu „Go4speed” informēja Latvijas Automobiļu federācijas pārstāvis Krišjānis Vīdušs.

Uz sacensībām pulcējās gandrīz 70 tehnikas vienības no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.

TR1 kategorijā uzvaru sacensībās un arī Latvijas čempionātā izcīnīja Rene Derrik ar stūrmani Priit Kaseslau, otrā vieta sacensībās Tomasam Karpam no Igaunijas, bet trešā - Rokas Danilevičius. Savukārt Latvijas čempionāta kopvērtējumā otrie Guntis Lukševics ar stūrmaņiem Jāni un Andri Šarakoviem un Ilzi Eglīti no komandas „4x4 meži.lv”, bet trešie Alvis Pētersons ar stūrmani Aigaru Motivānu.

Tikmēr OPEN kategorijā uzvara sacensībās Armandam Apsītim, bet čempionāta kopvērtējumā viņam tikai ceturtā vieta. Uzvaru čempionātā nodrošināja Jāņa Siliņa un Arņa Puša ekipāža no komandas „4x4shop.lv”, savukārt gan sacensībās gan Latvijas čempionātā otro vietu izcīnīja Aigars Mizga, bet trešo - Ints Freibergs.

TR3 kategorijā sacensībās uzvara Zeizu ģimenei, bet Latvijas čempiona godā Igaunijas pārstāvji Tarvo Klaasimae ar stūrmani Ivar Praks, kam šajās sacīkstēs gan tikai otrā vieta. Trešajā vietā  Lietuvas pārstāvji Ričardas Malaiška ar stūrmani Darius Meleška. Taču otro vietu čempionāta kopvērtējumā izdevās noturēt ropažniekiem Normundam Bačinskim ar stūrmani Viktoru Pahomovu, bet trešie jelgavnieki Vladislavs Bergmanis ar Dmitriju Savicki, kas šajās sacensībās tikai sestā vietā.

Latvijas Trofi reidu tūrisma kausā jau iepriekš nodrošināto uzvaru tikai nostiprināja Vilmāra Zvaigznes ekipāža. Mazo ērgļu kategorijā uzvaru izcīnīja Romāns Jermolājevs  ar Gati Vidiņu. Lielā Ērgļa titula izcīņā rēzeknieši Dimitrijs Kurakins, Andrejs Reiniks un Andris Ozišs pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu gan sacensībās, gan gada kopvērtējumā. Savukārt ATV ērgļu klasē uzvaru gada kopvērtējumā izrāva autosporta meistars Jānis Auziņš, par nieka tiesu apsteidzot divus Rēzekniešus Valdi Vitani un Ilmāru Muižnieku.

 

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png