profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Madonas novada dubļos atklāta trofi reidu sezona (FOTO)

Go4speed 27.04.2014 - 21:59 Madonas novada dubļos atklāta trofi reidu sezona (FOTO)
Foto: reinisfoto.net/signalsem-trophy/

Spītējot sniega trūkumam, trofi reidu braucēji ir pārlaiduši ziemu un, kā jau ierasts, pulcējās Madonas pusē, lai uzsāktu 2014. gada sezonu. Uz pirmo posmu bija ieradušās 46 ekipāžas, lai noskaidrotu, kā mainījies spēku samērs.

Pa ziemu savus spēkratus rūpīgi sagatavojuši, tos izmēģināt trasē devās dubļu ērgļa braucēji. Kā portālam pastāstīja Latvijas Automobiļu federācijas Trofi reidu komisijas prieksēdetājs Krišjanis Vīdušs, tad Lielā ērgļa kategorijā nepārspēts palika Ģirts Gailītis un Edgars Miķelsons, savukārt mazā ērgļa kategorijā veiksmīgāks šoreiz bija Andrejs Savostins ar līdzbraucēju Mareku Lasmani. Savukārt standarta kategorijā nepārspēts palika Romāns Ermolājevs ar līdzbraucēju Innu Stecko.


Foto: reinisfoto.net/signalsem-trophy/

Tūrisma kausa izcīņā trešo vietu ieņēma Aigars Mizga ar stūrmani Intu Marcinkēviču. Nedaudz labāk šoreiz trasi pievarēja Arnis Pušs ar stūrmani Alvi Reinšmitu, tomēr vismanīgākie bija Ints Freibergs ar stūrmani Aldi Beķeri.

Sporta auto kategorijā spraiga cīņa norisinājās par visām godalgotajām vietām. Pieredzējušais Alvis Pētersons ar stūrmani Aigaru Motivānu par nieka tiesu pārspēja jaunos braucējus Andi Bankoviču, Kristīni Bankoviču un Andri Bušu, un ieņēma trešo vietu. Par otro vietu sīva cīņa izvērtās starp Aigara Ragovska pilotēto auto un Viktora Pahomova vadīto spēkratu. Kaut arī pēdējā papildsacensībā pārāka izrādījās Ragovska ekipāža, tomēr uzvaru sacensībās izdevās nosargāt Viktoram Pohomovam.

ATV kategorijā sacensties par uzvaru mēģināja gan eksčempioni Ronalds Gusts, Mārtiņš Lilienfelds, gan arī Nomunds Bačinskis ar pārinieku Rihardu Enrīti, tomēr nepārspēti palika ambiciozie Kārlis Svārups ar pārinieku Eduardu Grāvīti.


Foto: reinisfoto.net/signalsem-trophy/

Pirms sacensībām norisinājās arī Trofi reidu komisijas ārkārtas sapulce, kas tika sasaukta ar Latvijas Automobiļu federācijas prezidija lēmumu. Sapulces dienas kārtībā bija tikai viens, bet ļoti svarīgs jautājums, trofi reidu komisijas padomes ārkārtas vēlēšanas. Vienbalsīgi par priekšsēdētāju tika apstiprināts Krišjānis Vīdušs, bet ar pārliecinošu balsu vairākumu arī padomes sastāvs, Arnis Namajuns, Andris Vanags, Austris Gailītis, Gabriels Žīgurs, Ilze Eglīte, Mārtiņš Kaļķis, Māris Podiņš.

Nākamās dubļu braucēju cīņas gaidāmas jūnijā, Latgales bezceļa centrā Rugājos, kur norisināsies, ne tikai Latvijas čempionāta 2. posms, bet arī NEZ čempionāta posms bezceļu braukšanā. Uz tikšanos dubļos!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png