profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē un Evans varētu pievienoties Toyota komandai

Go4speed 17.11.2019 - 11:36 Ožjē un Evans varētu pievienoties Toyota komandai
Elfins Evans. Foto: Autosport.com

Kā ziņo britu portāls Autosport.com, tad Elfins Evans pievienosies Toyota komandai, kuras sastāvā, iespējams, startēs arī Sebastjans Ožjē. Toyota vadītājs Tomijs Makinens noraidīja šī brīža spekulācijas, ka abi šie braucēji jau ir pievienojušies viņa vadītajai komandai, piebilstot, ka pilotu sastāvs varētu tikt paziņots tuvākajā laikā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka pēc tam, kad Ots Tanaks pievienojās Hyundai komandai, Evans oktobra beigās apmeklēja Toyota komandas bāzi Somijā, kur arī, visticamāk, tika nolsēgta jaunā vienošanās. Jau ziņojām, ka, iespējams, ''Citroen'' pametīs WRC čempionātu pirms 2020.gada sezonas, kas nozīmē to, ka Sebastjans Ožjē, kurš WRC plāno startēt vēl tikai vienu sezonu, varētu ieņemt Tanaka vietu Toyota komandā.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

''Mums šobrīd nav ko teikt. Kad viss atrisināsies, tad arī paziņosim savus lēmumus. Ceru, ka tas notiks nākamās nedēļas laikā,'' saka Tomijs Makinens.

Jautāts par Evansu, Makinens atzina, ka ''Protams, mēs esam sekojuši viņam un viņa izaugsmei, un, protams, mēs esam ļoti, ļoti ieinteresēti.” Vaicāts, vai Toyota ir ieinteresēti piesaistīt Ožjē, Makinens turpina: ''Redzēsim. Nezinām, kas notiks. Šīs runas par Citroen ir ļoti satraucošas, bet pagaidām nekas nav zināms. Mums šajā sportā un čempionātā ir nepieciešami auto ražotāji.”

Tāpat tiek ziņots, ka nākamsezon trešo ''Toyota Yaris WRC'' pilotēs 19 gadus vecais Kalle Rovanpera, bet Takamoto Katsuta pāris posmos brauks ar ceturto Yaris WRC automašīnu. Ja Toyota paziņos par līgumiem ar šiem trīs pilotiem, tad šobrīd nav skaidrības par šī brīža Toyota pilotiem Krisu Mīki un Jari-Mati Latvalu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png