profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Debija ar jauno 'Škoda Fabia R5 evo' beidzas ar avāriju (VIDEO)

Go4speed 26.08.2019 - 22:31 Debija ar jauno 'Škoda Fabia R5 evo' beidzas ar avāriju (VIDEO)
Foto: @eWRCresults

Nesen Škoda Motorsport komanda savā rūpnīcā Čehijā pasniedza atslēgas bijušajam somu WRC rallija braucējam Tonijam Gardemeisteram, kurš savai Toni Gardemeister Services (TGS) komandai iegādājās jauno ''Škoda Fabia R5 evo''. Līdz tam ar uzlabotajām ''Škoda Fabia R5 evo'' automašīnām brauca tās piloti Kalle Rovanpera un Jans Kopeckis, taču TGS bija pirmā klientu komanda, kura tiek pie jaunās mašīnas.


Foto: Skoda Motorsport

''Esmu aizvadījis veiksmīgus rallijus ar ''Škoda Fabia S2000'' un ''Škoda Fabia R5''. Esmu priecīgs par mūsu labo sadarbību ar Škoda Motorsport komandu. Esmu lepns, ka TGS ir pirmā klientu komanda, kas tiek pie jaunās ''Škoda Fabia R5 evo'','' toreiz teica Tonijs Gardemeisters.


Foto: Skoda Motorsport

Debiju ar jauno auto Somijas WRC rallijā piedzīvoja ātrais un talantīgais somu sportists Eriks Pietarinens. Diemžēl otrajā ātrumposmā Pietarinens, kurš Somijas WRC rallijā 2018.gadā izcīnīja uzvaru WRC2 klasē, lielā ātrumā noskrēja no ceļa un avarēja, tā rezultātā sportists bija spiests izstāties no rallija pavisam. ''Avārijas rezultātā mašīna cieta ļoti stipri, tāpēc nevarējām turpināt ralliju. Tā ir liela vilšanās – gribu atvainoties komandai, stūrmanim un visiem sponsoriem,” teica Eriks Pietarinens.


Foto: Skoda Motorsport

Nesen somu pilotam vajadzēja startēt Vācijā ADAC rallija kausā, taču pilots neizgāja uz starta. ''Neesmu vēl pilnībā atveseļojies no avārijas Somijā, tāpēc labāk ir sekot ārstu norādījumiem, kas nozīmē to, ka izlaidīšu gaidāmo ralliju Vācijā. Taču drīz būsim atpakaļ.''


Foto: No sportista personīgā arhīva

''Mūsu jaunā mašīna avārijā bija stipri sabojāta, tāpēc bijām spiesti toreiz izstāties. Tas ir rallijs, kur dažreiz tādas lietas notiek. Taču šīs mašīnas ir ļoti, ļoti stipras. Domāju, ka drīz būsim atpakaļ,'' saka Gardemeisters.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png