profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens par Austrālijas WRC: atbraucām nekurienes vidū, kur neviens neskatās ralliju

Go4speed 04.12.2018 - 13:00 Makinens par Austrālijas WRC: atbraucām nekurienes vidū, kur neviens neskatās ralliju
Foto: Rallit.fi

Beidzoties Austrālijas WRC rallijam, parādījās runas, ka vairāki piloti un komandas nav apmierināti ar Austrālijas rallija atrašanos vietu, raksturojot to kā ''nekurienes vidū''. Ražotāju komandas uzskata, ka šī gada rallija norises vieta bija pārāk maza, lai uzņemtu posmu, kurā bija jāizcīna vairāki tituli.


Foto: Mfoto.es

Kopš rallijs 2011.gadā pārcēlās uz Kofshārboru, viedokļi par to dalās, jo interesantos ceļus aizēno mazā fanu interese par šo ralliju.

''Ko mēs šeit darām? Šī nav pareizā vieta. Mēs esam atbraukuši šeit, nekurienes vidū, kur neviens neskatās ralliju. Mums bija neticamas, neticamas gada beigas, taču nekāda atmosfēra. Nesaprotu to. Kad pats braucu Austrālijas rallijā, mēs bijām Pērtā. Toreiz šis rallijs gandrīz katru gadu tika pie balvas, kā labākais rallijs. Taču ne šis rallijs šogad,'' portālam autosport.com saka Toyota komandas vadītājs Tomijs Makinens.


Trīs fotogrāfi iemūžina Latvalas uzvaru. No komandas personīgā arhīva

''Satiku dažus draugus, kuri brauca no Brisbenas, kas ir četru stundu brauciens. Viņi teica, ka pa to laiku nebija nekādas reklāmas par šo Austrālijas ralliju. Kad čempionātā izšķiras pēdējie notikumi, bet neviens to neskatās – manuprāt, tas ir iemesls, lai pēdējo WRC posmu pārceltu uz Eiropu.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png