profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins Velsā testē 'VW Polo GTI R5', otrdien paredzēti testi ar M-Sport komandu

Go4speed 07.10.2019 - 20:51 Grjazins Velsā testē 'VW Polo GTI R5', otrdien paredzēti testi ar M-Sport komandu
M-Sport komandas jaunais Ford Fiesta R5. Foto: M-Sport

Lai arī tikai svētdien beidzās Velsas WRC rallijs, Nikolajs Grjazins, kurš izcīnīja piekto vietu RC2 klasē, pirmdien aizvadīja testus ar savu ''Škoda Fabia R5 Evo'' un ar BMA komandas ''VW Polo GTI R5'' automašīnu. Tieši ar šīs komandas auto Grjazins izcīnīja pārliecinošu uzvaru Slovēnijas ''Rally Nova Gorica'' asfalta rallijā, bet pēc Velsas posma pilotam tika dota iespēja šo auto testēt uz grants.


BMA komandas ''VW Polo GTI R5''. Foto: @volkswagenmotorsport

Kā pēc testiem atklāja Jaroslavs Feodorovs, tad testos vairāk tika braukāts ar ''VW Polo GTI R5'' automašīnu. Ja pēc Slovēnijas rallija ekipāža atzina, ka tai patika kā auto uzvedās uz asfalta, tad arī uz grants VW esot bijis ļoti labs. Testos daudz tika strādāts ar regulējumiem, tāpēc Nikolaja Grjazina stūrmanis atzina, ka šobrīd nevar pateikt, ka viens vai otrs auto ir labāks par otru. Šajos testos esot piedalījies arī kāds jauns inženieris, kurš pirms tam ir strādājis M-Sport. Feodorovs atzina, ka katram inženierim ir sava pieeja mašīnu regulēšanā, tāpēc šī viņiem esot bijusi laba pieredze.

Taču ar to Grjazinam un viņa stūrmanim testi Velsā nebeidzas. Pēc šiem testiem stūrmanis piebilda, ka tagad viņiem jādodas uz M-Sport bāzi, kur viņiem otrdien paredzēti testi jau ar ''Ford Fiesta R5'', kā arī paredzēta ekskursija pa M-Sport bāzi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png