profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Volvers pēc 'Rally Estonia' avārijas iedzīvojies muguras savainojumā

Mārtiņš Jankovskis 25.07.2019 - 19:50 Volvers pēc 'Rally Estonia' avārijas iedzīvojies muguras savainojumā
Foto: Go4speed

''Rally Estonia'' debiju ar pilnpiedziņas auto un ''Škoda Fabia R5'' piedzīvoja ātrais un talantīgais igauņu sportists Karls-Martins Volvers. Šis sportistam šogad bija pirmais rallijs, taču, neskatoties uz to, Volvers apliecināja, ka arī, debitējot ar pilnpiedziņas auto, viņš spēj braukt ātri.


Foto: Krists Andersons

Pēc 12.posma viņš starp R5 klases braucējiem ieņēma augsto piekto vietu, taču 13.posmā, kas bija noslēdzošais grants ātrumposms, sportists piedzīvoja avāriju. Posma laikā stipri lija lietus, un kādā no līkumiem Volvers nobrauca no ceļa. Sportists turpināja ceļu pa grāvi, taču priekšā bija caurteka, kurā arī auto ieskrēja, pacēlās gaisā un piezemējās pļavā.

Sarunā ar portālu Go4speed Volvers pastāstīja, ka ''Tajā vietā, kur nolidoju no ceļa, slīdēju kā pa ledu. Nepaveicās. Posma laikā sāka stipri līt, tāpēc vienā brīdī pazuda saķere. Avārijas rezultātā savainoju muguru, tāpēc tagad mēnesis vai divi ir jāatpūšas. Pēc diviem mēnešiem atkal varēšu braukt.”


Foto: Go4speed

Jautāts, kā bija braukt ar R5, Volvers atzina, ka ir nepieciešama lielāka pieredze, kā arī jātrenē stenogramma, kas R5 mašīnai esot savādāka. Volvers atklāj, ka nākamsezon, iespējams, viņš varētu startēt WRC2 posmos. ''Protams, ka pēc izbraukšanas ar R5 gribu braukt vēl ar šo auto, bet viss atkarīgs no sponsoriem. Neskatoties uz šo neveiksmi, daži sponsori bija apmierināti ar manu sniegumu. Redzēsim, ko viņi teiks, bet viņi grib mani turpināt atbalstīt. Gribētu nākamsezon braukt piecos WRC2 posmos.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png