profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Angļu sportists: Braukšana pa sniegu nav tas par ko mēs domājam Anglijā

Mārtiņš Jankovskis 17.01.2018 - 00:00 Angļu sportists: Braukšana pa sniegu nav tas par ko mēs domājam Anglijā
Foto: William Butler - Rally Driver

''Rally Alūksne'' uz starta izies angļu braucējs Viljamss Batlers ar stūrmani Āronu Džonstonu, kuri pagājušajā gadā startēja Igaunijas rallija čempionātā. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sportists jauno rallija sezonu sāks ar Alūksnes ralliju.

''Pagājušā gada Alūksnes ralliju atceros ar labām domām, jo šis bija ne tikai mans pirmais rallijs ziemā, bet arī viens no maniem labākajiem pagājušās sezonas rezultātiem (R2 klasē sportists izcīnīja ceturto vietu, klases uzvarētājam Mārtiņam Seskam zaudējot piecas minūtes),” sarunā ar portālu Go4speed stāsta Viljamss Batlers.


Foto: Timo Anis

''Pagājušajā gadā man patika Rally Alūksne organizācija, atmosfēra, tāpēc tas bija lielisks starts jaunajai sezonai. Ceļi bija ļoti ātri un plati, un ar pārsteidzoši labu saķeri. Braukšana pa sniegu nav tas, par ko mēs domājam Anglijā. Taču pēc vairākiem testiem Igaunijā un Somijā rallija laikā bija labas sajūtas.''

Sportists piebilda, ka viņa plāns šogad ir startēt Igaunijas un Latvijas rallija čempionātos, kā arī viņš gribētu pāris rallijus nobraukt Somijā. Batlers piebilda, ka viņa treneris un mentors arī šogad būs igauņu sportists Sanders Pērns, ar kuru kopā angļu braucējs strādā no pirmās dienas, kopš sāka braukt Baltijā. ''Viņa pieredze un zināšanas gan par mašīnu, gan ātrumposmiem ir svarīgas manam progresam un attīstībai,” nobeidz Batlers, kurš piebilda, ka viņa mērķis ir sasniegt finišu pēc iespējas augstākā vietā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png